Persbericht

Opkomende Cloudserver Cryptocurrency miningservice Splitt-ervaring snelle groei, trekt tienduizend investeerders aan in minder dan drie maanden

Onlangs gelanceerde mining-service voor cryptocurrency’s, Splitt, maakt nu de hoofden los in de wereldwijde crypto-community. Ontworpen om cryptocurrency-mijnbouw gebruikersvriendelijk en veilig voor iedereen te maken, heeft Splitt de afgelopen drie maanden een investering van meer dan $ 5 miljoen veilig gesteld van meer dan tienduizend beleggers.

10 november 2018

Splitt, een recent gelanceerde cryptocurrency-mining-service die is uitgerust met een cloudserver, maakt nu gigantische stappen richting een zeer gewaardeerde keuze te worden onder de crypto mining-enthousiastelingen over de hele wereld. Na de mega-lancering in augustus heeft Splitt er goed aan gedaan om bijna honderdduizend gebruikers en tienduizend beleggers in minder dan drie maanden te beveiligen. Officiële bronnen hebben aangetoond dat het bedrijf al een investering van meer dan vijf miljoen heeft ontvangen voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf. Als gevolg van de drastische toename van het aantal miners zijn Bitcoin-mijnen tegenwoordig uiterst competitief geworden. Naast deze groeiende concurrentie heeft het Bitcoin-netwerk de moeilijkheidsgraad van het oplossen van de puzzels vergroot. Dientengevolge, is het nu noodzakelijk geworden voor de mijnwerkers om hun spel op te bouwen om in de race te blijven.
De cryptocloud van Splitt ontmoet deze uitdagingen door mining-services aan te bieden met ASIC geïntegreerde chips. Dit wordt beschouwd als de nieuwste doorbraak in crypto-mining omdat het sneller is in vergelijking met de traditionele GPU- en CPU-mining en minder energie verbruikt. Voor Splitt cloud-mining is geen gespecialiseerde hardware vereist, omdat deze gebruik maakt van gedeelde verwerkingskracht van datacenters. Duizenden gebruikers hebben Splitt aanbevolen als hun crypto-miningalternatief vanwege de volgende functies: · Flexibele multi-algoritm cloud mining. · Geen kosten voor een pool, geen wachten op apparatuur en geen systeemcrashes. · Hashpower wordt gekocht en wordt gedurende de volledige contractduur bewaard. · Toegewijd aan transparantie en alles openbaar maken. · Het bedrijf kan gemakkelijk worden gevonden en zijn vertegenwoordigers wonen regelmatig een aantal evenementen bij. · Een aantal verschillende cryptocurrencies van scrypt en bewijs van werk algoritme munten evenals ASIC en GPU mining-bouw winnen. · Three-tier affiliate-programma en een lucratief bonussysteem. Alle Splitt-gebruikers hebben ook de mogelijkheid om hun miningcontracten elke week op te voeren door Splitt Points te winnen. Bovendien is het bedrijf momenteel op zoek naar een naam voor hun mascotte en de winnaar die eraan komt, krijgt duizend Splitt-punten.
Als onderdeel van het wereldwijde uitbreidingsplan van het bedrijf heeft Splitt onlangs een volledig operationeel kantoor in Thailand geopend. Het kantoor staat onder leiding van gecertificeerde Bitcoin professional Mr. Taradon Kriwi-chet, die dagelijks naast zijn team beschikbaar is om de bezoekers te helpen. Interessant is dat een hoog percentage van de investeerders die hebben bijgedragen aan Splitt afkomstig zijn uit Thailand. Investeerders uit Ghana, Italië, Duitsland en Rusland hebben ook royaal bijgedragen. “We zijn blij om u te laten weten dat we een investering van meer dan $5 miljoen hebben ontvangen om ons bedrijf te laten groeien. We zijn de afgelopen maanden niet te stoppen geweest met meer dan 95.000 gebruikers en 10.000 investeerders, ” zei een senior woordvoerder van Splitt. “Nu hebben we ook een volledig operationeel kantoor in Thailand en er wordt nog veel meer verwacht in de nabije toekomst.” Als een snel groeiende speler in de industrie neemt Splitt deel aan een aantal crypto-conferenties en -forums over de hele wereld. In de afgelopen maanden heeft het bedrijf actief deelgenomen aan drie belangrijke branche-evenementen en de volgende is volgt al snel. In oktober hebben Splitt-vertegenwoordigers een succesvolle workshop en netwerkconferentie gehouden in Ghana.
Splitt heeft een ambitieus toekomstplan, waaronder de opening van een Splitt Cafe in Thailand in 2019. Om tegemoet te komen aan een snelgroeiende groep gebruikers, heeft het bedrijf onlangs haar aanwezigheid op het web verder verfijnd. De Facebook-fanpagina van Splitt is ook omgedoopt. Meer laatste nieuws en updates over Splitt is beschikbaar op https://splitt.co/en/news. Hieronder worden de komende toppen genoemd die door Splitt zullen worden bijgewoond: · Ghana Summit No. 2 – 24 november 2018 – Miklin Hotel Conference Room (neem contact op met John Kaakyire – 0249791008) · Star2 Italië’s ‘First Ever Ever Summit’ (met speciale Italiaanse vertaler voor Speaker CBP Tara-don) – 1 december 2018 – Savoy Excelsior Palace Hotel – Neem contact op met Mr. Alex Vicini – 3296752612) · Star2 Thailand Summit nr. 4 – 16 december 2018 – Viva Garden Hotel (contact Mr. Taradon Kriwichet – https://t.me/splittchat_th Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, worden gebruikers van Splitt aangemoedigd om zich te abonneren op de Telegram Group van het bedrijf op https://t.me/splittchat_en. Het bedrijf verzoekt al zijn klanten deel te nemen aan een evenementenoverzicht door de link te bezoeken https://splitt.co/en/forms/eventsurvey. Ga voor meer informatie over Splitt naar https://splitt.co/en/.
Over Splitt: Splitt biedt op elk gewenst moment een gebruiksvriendelijk alternatief voor cryptocurrency-mining vanuit huis. Het is geschikt voor zowel amateurs als experts op het gebied van cryptocurrency die op grotere schaal werken. De cloud-mining-service biedt een nieuw alternatief voor traditionele middelen voor cryptocurrency-mining. De prioriteit van het bedrijf is om een gestandaardiseerde, uiterst betrouwbare en krachtige cloud computing-omgeving te bieden in alle vijftien steden die zij momenteel bedienen. Contact: Gerald Snief Email: gerald.snief@splitt.so