Optimism (OP)
Persbericht

Optimism groeit voor Bitcoin’s ATH’s pre-halving, AI Altcoin klaar voor grote marktinvloed

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu de halving van Bitcoin (BTC) nadert, verwachten veel cryptoliefhebbers dat dit de cryptocurrency naar een recordhoogte (ATH) zal duwen. Bij halving worden de beloningen die mijnwerkers krijgen voor het produceren van blokken elke vier jaar met 50% verlaagd om de interne inflatie te beteugelen.

Bitcoin, de originele en oudste cryptomunt, heeft al een hoge vlucht genomen dankzij het succes van spot exchange-traded funds (ETF’s). Terwijl de koers snel vooruitgang boekt op de markt, observeren analisten scherp hoe de vooruitzichten zich ontvouwen zodra de halving in april begint.

Onder de altcoins heeft InQubeta (QUBE) opschudding veroorzaakt met zijn nieuwe model en voorverkoopsucces. Gebouwd op het Ethereum-netwerk, heeft het een op crypto gebaseerd crowdfundingportaal voor AI-projecten geïntroduceerd.

Crypto-gebruikers kopen AI-projecten die worden vertegenwoordigd door NFT’s en worden eigenaar van het eigen vermogen van de startup.

De voorverkoopfinanciering bedraagt momenteel ruim $13,3 miljoen. De unieke nutsvoorzieningen van InQubeta worden gezien als één van de belangrijkste groeimotoren voor de markt in de komende maanden.

InQubeta: bovenaan de lijst met aanbevolen voorverkoop van 2024

InQubeta is een platform dat meer startups kennis laat maken met het DeFi-ecosysteem en innovatie in de AI-ruimte promoot. Voorstellen voor startup-investeringen worden omgezet in NFT’s, die crypto-gebruikers kopen.

De NFT’s worden gekocht met de eigen cryptocurrency van InQubeta, het QUBE-token. De verkoopopbrengst wordt naar de startup gestuurd, terwijl de gebruikers eigenaar worden van een aandeel in het eigen vermogen van het bedrijf.

Het QUBE-token wordt beschouwd als één van de beste altcoins die je nu kunt kopen en wekt vertrouwen bij beleggers dankzij zijn deflatoire karakter. In tijden van hoge inflatie en volatiliteit beperkt het model de beschikbaarheid van het token om het schaarser te maken en de waarde ervan te vergroten.

Omdat er geen prijsschommelingen zijn, wordt het actief tegen concurrerende prijzen verhandeld en is de impact van de marktkrachten minimaal.

Als er enige indicatie is dat het aanbod toeneemt, wordt het verbrandingsmechanisme geactiveerd om de overtollige tokens in het ecosysteem te vernietigen.

Het token heeft een voorraad van 1,5 miljard, verdeeld over gebruiksscenario’s zoals openbare verkopen, marketingcampagnes, stakingsbeloningen en overheadkosten voor vergaderingen om een optimale ontwikkeling van het platform te garanderen.

InQubeta is een goede crypto om te kopen, omdat het zijn belanghebbenden de kans geeft om deel te nemen aan het bestuur ervan. Elk voorstel voor een protocolwijziging of een nieuwe functionaliteit moet door tokenhouders worden goedgekeurd voordat het wordt geïmplementeerd.

Om hun goedkeuring te krijgen, wordt er een stemproces gehouden en krijgen tokenhouders speciale privileges om eraan deel te nemen.

BuyQube

In de aanloop naar de algemene verkiezingen in Zuid-Korea beloven partijen gemakkelijker toegang tot BTC ETF’s

Als één van de beste cryptomunten aller tijden maakt Bitcoin eenvoudige, snelle en veilige online betalingen over de grenzen heen mogelijk. Het aanbod van zijn oorspronkelijke token, BTC, wordt beperkt door software en de transacties die ermee worden gedaan, worden bevestigd via het proof-of-work-consensusprotocol.

Om het netwerk te beveiligen, produceren mijnwerkers blokken en verdienen in ruil daarvoor beloningen. Deze beloningen worden elke vier jaar gehalveerd via een proces dat ‘halving’ wordt genoemd en dat gepland staat voor april. Marktexperts voorspellen dat het halvingsproces de Bitcoin-prijs mogelijk naar een recordhoogte kan tillen.

De populariteit van de cryptocurrency schoot dit jaar omhoog nadat BTC ETF’s in de VS debuteerden. Na hun succes in de VS hebben veel andere regeringen interesse getoond in financiële producten.

Onlangs hebben meerdere politieke partijen in Zuid-Korea een gemakkelijkere toegang tot Bitcoin ETF’s in de VS beloofd, zoals één van hun peilingen belooft voorafgaand aan de komende parlementsverkiezingen in het land.

BuyQube

Conclusie

Bitcoin en InQubeta zijn naar voren gekomen als enkele van de beste crypto-investeringen door zowel nut als veiligheid voor hun gebruikers te bieden. De twee tokens hebben geen last gehad van marktkrachten of mondiale economische omstandigheden. Deze munten hebben de deuren van DeFi geopend voor een breder publiek via transparante en minimalistische modellen.

Analisten noemen de recente prestaties van het platform een cruciale indicator voor hun populariteit onder de massa. Ze halen de zaak van Bitcoin aan, die een begrip is geworden door het succes van BTC ETF’s in de VS.

Deze mijlpaal heeft ervoor gezorgd dat het land ook andere landen dan de VS heeft bereikt. In het door verkiezingen geteisterde Zuid-Korea is gereguleerde toegang tot spot-ETF’s een belangrijke belofte in de manifesten van politieke partijen.

Voor InQubeta heeft een ander gebruiksscenario en een gebruiksvriendelijk raamwerk ervoor gezorgd dat het voorbij de beste altcoins kwam. Het platform helpt startups hoger te mikken met meer financieringsbronnen en manieren te creëren om toekomstgerichte technologie te bouwen.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.