pullixpbpb
Persbericht

Optimism (OP) zal binnenkort boven de $5 uitkomen, Binance Coin (BNB) is gestegen boven de $320 – Pullix (PLX) wordt gelanceerd in minder dan 20 dagen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Optimism (OP) en Binance Coin (BNB) zijn momenteel bullish over al hun grafieken en hebben een indrukwekkende prestatie die het potentieel heeft om de toekomstige bull run te betrekken. Als dit gebeurt, kan het golven veroorzaken in de bredere Web3-ruimte. Een andere cryptocurrency die aanzienlijke aandacht heeft gekregen met zijn blockchain ICO is Pullix. Het project bevindt zich in de laatste twee fasen en zal in minder dan 20 dagen worden gelanceerd. Vandaag zullen we onderzoeken hoe ver het kan stijgen.

Optimism (OP) Stijgt 22,4% – Prijs Kan Piek Bereiken van Zo Hoog Als $5,06

Optimism (OP) staat groen op al zijn grafieken, en alleen al in het afgelopen jaar is het met 53% gestegen. Bovendien zag de prijs van Optimism een opwaartse beweging van een lage waarde van $3,05 naar $3,73 in de voorgaande week. Het stopte daar niet, want de crypto-grafiek van Optimism geeft ook aan dat het in de voorgaande week met 22,4% is gestegen.

Als gevolg daarvan is het sentiment over de toekomst van deze cryptocurrency bullish. Volgens de prijsvoorspelling van Optimism kan het eindigen in 2024 op $5,06.

Binance Coin (BNB) Stijgt Boven de $320 – Hoe Ver Kan Het Gaan in 2024?

Binance Coin (BNB) begint ook significante prijsstijgingen te zien die het tot een topkeuze hebben gemaakt op de radar van veel handelaren. Alleen al in de voorgaande week is de prijs van Binance Coin gestegen van een dieptepunt van $300 naar $324,85. Nu moet het de belangrijke prijsbarrière van $330 doorbreken om nieuwe hoogten te bereiken.

De Binance Coin-crypto is gepositioneerd om boven de genoemde barrière uit te groeien en veel verder omhoog te zwaaien. Sterker nog, volgens de prijsvoorspelling van Binance Coin zal het een maximale waarde van $507,99 bereiken tegen het einde van 2024.

Pullix (PLX) Nog Maar 70 Dagen Tot de Lancering – Hoe Hoog Kan Het Stijgen?

Pullix (PLX) krijgt tractie met zijn lopende voorverkoop, vooral nu het dichter bij de lancering komt. Met meer dan 15.000 gebruikers en nog maar 20 dagen tot de release, heeft het aanzienlijke aandacht van handelaren verzameld. Het kan de TradFi-ruimte volledig veranderen door verschillende functies te introduceren.

Bijvoorbeeld, het zal de beste elementen van CEXs en DEXs combineren om een uniforme ervaring te creëren waar iedereen elk activum kan verhandelen, en dit omvat ook cryptocurrencies.

Het zal een winstdelingsmodel bevatten, waarbij iedereen liquiditeit kan bieden aan de geautomatiseerde market makers (AMMs) om passief inkomen tot 18% APR te verkrijgen.

Bovendien zal het een tokenverbrandingsfunctie bevatten die gericht is op het verlagen van het aanbod en potentieel de waarde op lange termijn te verhogen. Nu is de cryptocurrency in de laatste fase van zijn voorverkoop. Hier handelt het tegen $0,14, maar volgens analisten kan het bij de lancering tot wel 100x stijgen.

Samenvatting 

Optimism gaat in waarde omhoog, en Binance Coin zou binnenkort een nieuw jaarlijks hoogtepunt kunnen bereiken, wat het een aantrekkelijke optie op de markt maakt. Echter, de Pullix blockchain ICO krijgt de meeste aandacht en zou een grote kracht in TradFi kunnen worden, waardoor het een van de meest aantrekkelijke altcoins wordt om te verkrijgen. Met een live platformdemonstratie beschikbaar voor het publiek, twee verkregen handelslicenties en noteringen op zowel Bitmart als Uniswap, heeft Pullix het potentieel om de volgende 100x token in 2024 te worden.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie de onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.