Borroe
Persbericht

ORDI en Bitcoin Cash hebben dit jaar geprofiteerd van Bitcoin voor winst – kan Borroe Finance Bank op BTC Pump een rally organiseren?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Historisch gezien ging een bull run gepaard met de halvering van Bitcoin (BTC), en top-altcoins registreren in deze periode vaak prijsstijgingen. Op Bitcoin gebaseerde tokens zoals Bitcoin Cash (BCH) en Ordi (ORDI) hebben deze halving in april echter benut voor prijswinsten in het eerste kwartaal van 2024. Ondertussen onderzoeken investeerders nog steeds een nieuwe AI-crypto genaamd Borroe Finance ($ROE). Blijf lezen om te zien wat experts over deze tokens denken.

$ROE Tokens Kopen

Ordi onthult de grootste inschrijvingen op zijn netwerk

Op 7 maart bracht Ordi zijn grootste Bitcoin-rangtelwoorden-inscripties uit, gemeten naar bestandsgrootte. Volgens het cryptonieuws was Runestone (3,968 MB) het grootste bestand op het netwerk. Andere zijn onder meer Bitcoin Magazine (3,946 MB), Taproot Wizards (3,916 MB), War Bonds (3,879 MB), Counterparty (3,38 MB), OrdinalsBot Trio (0,516 MB) en OCM (0,397 MB).

Dankzij de snelle groei van het ecosysteem van Ordi noteerde ORDI in het eerste kwartaal van 2024 een prijsstijging met dubbele cijfers. Op 11 februari werd ORDI verhandeld tegen $60,68. Een paar weken later won ORDI 22,73% en werd verhandeld voor $76,20. Volgens crypto-analisten zal ORDI zijn bullish traject in april behouden als gevolg van de aanstaande BTC-halvering en waarschijnlijk in mei voor $92,50 handelen.

Coinbase Bitcoin Cash Cold-opslag daalt

Grote beurzen zoals Coinbase en Binance hebben doorgaans crypto’s opgericht als langetermijninvesteringen. Op 22 januari onthulde Coinbase dat zijn Bitcoin Cash-opslag was teruggebracht van 1,5 miljoen BCH in juni 2023 naar 1,3 miljoen. Coinbase heeft zijn Bitcoin Cash-tokens waarschijnlijk verkocht uit angst om winst te mislopen als gevolg van de BTC Spot ETF-goedkeuring van de Amerikaanse SEC.

Als gevolg van deze verkoopactie ging Bitcoin Cash in de tweede week van maart bearish. Op 4 maart handelde BCH voor $452. Een week later verloor BCH 2,36% en werd verhandeld voor $440. Volgens crypto-experts is dit bearish traject van BCH tijdelijk. Als fork van Bitcoin zal BCH waarschijnlijk samen met andere tokens stijgen tijdens de komende BTC-halvering en tegen mei voor $530 worden verhandeld.

Miners verkopen $1 miljard aan BTC

De halvering van Bitcoin vindt plaats in april, en cryptominingbedrijven zullen eerst het effect van deze vier jaar durende activiteit voelen. Op 11 maart maakte Crypto Quant (een toonaangevend platform voor marktanalyse) bekend dat Bitcoin-miners in het eerste kwartaal van 2024 14.128 BTC (ongeveer $1 miljard) hebben verkocht. Volgens analisten hebben deze Bitcoin-miners hun winst veiliggesteld voordat ze de marktvolatiliteit hadden gehalveerd.

BTC bereikte op 13 maart een nieuwe ATH en de cryptomarkt barst opgewonden. Op 4 maart handelde BTC voor $66.810. Zeven dagen later won BTC 8,42% en werd voor het eerst verhandeld tegen $73.000. Volgens crypto-analisten zou BTC voor het einde van het jaar de $100.000 kunnen bereiken als gevolg van de goedkeuring door de Amerikaanse SEC voor BTC Spot ETF’s en de aanstaande halvering in april.

$ROE vierde voorverkoop nadert 95% voltooiing

Als nieuw AI-aangedreven project is Borroe Finance van plan de blockchain-fondsenwerving te decentraliseren door een platform te creëren waar web3-bedrijven direct financiering kunnen krijgen door hun toekomstige inkomsten in trending NFT’s te stoppen en deze met korting aan hun merkpubliek te verkopen.

De vierde voorverkoopfase van $ROE is voor 94,75% voltooid en het token wordt verkocht voor $0,019. Nadat alle voorverkoopfasen zijn afgerond, zal $ROE worden genoteerd op de belangrijkste cryptobeurzen en worden verkocht voor $0,040. Als gevolg van deze prijsbeweging zullen $ROE-beleggers later dit jaar een ROI van 110,5% behalen.

Lees hier meer over Borroe Finance:
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.