Bitcoin BTC Voetbal
Bitcoin

Oxford City Football Club accepteert Bitcoin voor wedstrijdtickets

De Oxford City Football Club lijkt de eerste voetbalclub in de National League te worden die Bitcoin gaat accepteren voor tickets voor hun thuiswedstrijden. Dit wanneer het seizoen op 6 augustus begint.

Bitcoin Lightning Network

Via het lightning network kunnen fans van de club eten en drinken kopen in het RAW Charging Stadium van Oxford City, met Bitcoin (BTC).

Oxford City Football Club (OCFC) speelt in het zesde niveau van het Engelse voetbal, de National League South. De club sloot een meerjarige samenwerking met CoinCorner. CoinCorner zal een back-of-shirt sponsor zijn voor de club en heeft ter gelegenheid daarvan een limited edition Oxford City FC Bolt Card uitgebracht. De CEO van CoinCorner, Danny Scott, zei dat OCFC de eerste Bitcoin-gebruiker is in de National League. Hij vervolgde als volgt:

Wij geloven dat deze stap een trend zal zetten in de non-league en Football League-divisies, aangezien digitale valuta zichzelf vestigt als de nieuwe norm voor sportfans en evenementbezoekers in het hele VK.

Mooie toevoeging voor crypto-enthousiastelingen

Volgens de directeur voetbal bij Oxford City FC, Justin Merritt, bezitten nu meer dan 3.3 miljoen inwoners van het VK Bitcoin. Dit is een stijging van circa 1 miljoen mensen in 1 jaar tijd. Merritt vervolgde als volgt:

Het is niet verplicht voor mensen om met onze nieuwe technologie om te gaan, maar we geloven dat op tijd betalen via Bitcoin de nieuwe norm zal worden in het Engelse voetbal.

Met de toevoeving van Bitcoin, voegt de club een nieuwe betaalmethode toe voor crypto-enthousiastelingen. Alhoewel verwacht wordt dat dit niet in eerste instantie niet de meest gebruikte betaalmethode zal zijn, is het een mooie toevoeging en maakt de club grote stappen in termen van Bitcoin-adoptie.

Bitcoin nieuws

QCP Capital uit zorgen: Komt er een einde aan de Bitcoin-rally in het 2e kwartaal?
Nieuwe Bitcoin ETFs kochten al voor $35 miljard aan BTC
Stevent de Bitcoin koers af op een recordhoogte van $180.000?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?