tech stock
Persbericht

Parabolisch potentieel! Wat zijn de 3 beste opties voor investeren in crypto in oktober?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Op zoek naar de beste opties om te investeren in crypto in oktober met parabolisch potentieel? Deze lijst kan helpen.

In een markt die zo onvoorspelbaar is als crypto, kost het enige moeite om de opties te vinden die de moeite waard zijn om in te investeren. Dit artikel werpt een licht op drie crypto’s die deze maand de aandacht trekken, vakkundig gekozen vanwege hun innovatieve technologie, de reactie van beleggers en hun onaangeboorde marktpotentieel. Houd ons in de gaten om te ontdekken wat vandaag de beste opties om te investeren in crypto zijn – de projecten die binnenkort de stratosfeer in kunnen vliegen. 

Beste opties voor investeren in crypto in oktober:

1. Shiba Memu: De door AI aangedreven meme marketingmachine

2. Chancer: Decentralisatie van de gokwereld

3. AltSignals: Handel transformeren via geavanceerde AI

1. Shiba Memu: AI marketing en memes komen samen

Vraag je je af wat nu de beste optie is als je wil investeren in crypto? Shiba Memu is zeker het overwegen waard. Hoewel het ongetwijfeld geïnspireerd is door enkele van onze favoriete meme coins met honden thema, is het zeker niet zomaar een flauwe nieuwkomer op de markt. Shiba Memu is een autonome marketing krachtcentrale die gebruik maakt van AI om de vraag naar het eigen token, SHMU, te genereren en in stand te houden.

Achter de harige façade van Shiba Memu schuilt een reeks geavanceerde AI technologieën zoals natuurlijke taalverwerking (NLP), sentimentanalyse en voorspellende analyses. Met deze tools kan het online discussies doorzoeken, sentimenten begrijpen en autonoom marketingstrategieën op maat maken – allemaal op een zoektocht om de meest besproken meme coin op de markt te worden. Het is als een 24/7 marketingteam dat nooit slaapt en voortdurend optimaliseert en verbetert.

Wat maakt SHMU, naast deze ongelooflijke mix van AI en memes, nog meer tot een van de beste opties om nu te investeren in crypto? Kijk maar eens naar de reacties op de lopende presale. Sinds juli heeft de presale al een indrukwekkend bedrag van $3,2m binnengehaald. Voor vroege vogels is er een extra stimulans: dagelijkse prijsstijgingen van $0,000225, waardoor de waarde van SHMU tijdens de presale in totaal met ongeveer 240% zal stijgen.

Hoewel het op het moment van schrijven al 175,96% is gegroeid, is er nog steeds een gouden kans om de voordelen te ervaren voordat Shiba Memu op BitMart wordt gelanceerd. Mis deze potentiële top optie om te investeren in crypto niet; Er wordt verwacht dat SHMU bij de introductie op de exchanges zal stijgen en nooit meer achterom zal kijken.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van SHMU, vind je hier <<<

2. Chancer: De grootste bedreiging van de industrie voor online gokken

Chancer, gecreëerd door de ondernemende broers Adam en Paul, Kelbie, biedt een baanbrekende benadering van online weddenschappen waar beleggers die investeren in crypto wel oren naar hebben. Met hun visie hebben ze al een bedrag van $2,3m binnengeharkt tijdens de lopende presale.

Dit platform van de volgende generatie maakt gebruik van een peer-to-peer (P2P) model, waardoor de traditionele gecentraliseerde benadering van weddenschappen op zijn kop wordt gezet. Het is een plek waar gebruikers voor vrijwel alles hun eigen voorspellende markten kunnen creëren – zolang het een verifieerbare resolutiebron heeft, is het mogelijk! Het gebruik van Chancer varieert van informele weddenschappen onder vrienden tot weddenschappen op een viraal evenement samen met de hele community.

Chancer is in de eerste plaats ontworpen als een sociaal platform en wil niet alleen het plezier en de interactiviteit terugbrengen in weddenschappen, maar ook een gevoel van transparantie en eerlijkheid herstellen. Omdat het is gebouwd op Binance Smart Chain, kan het snelle, goedkope en transparante transacties aanbieden, terwijl gebruikers inspraak krijgen in de manier waarop Chancer wordt bestuurd.

In wezen is Chancer meer dan een platform voor online gokken; het is een beweging. Terwijl het gebruikers bekeert tot een rechtvaardiger sociaal model, verkeert het in een positie om de opzet van de gecentraliseerde industrie ernstig te bedreigen.

Maar voorlopig is het nog vroeg. Als teken van hun vertrouwen en vastberadenheid in Chancer stonden de Kelbies tijdens de presale voorop en nodigden ze investeerders uit om rechtstreeks met hen in contact te komen op sociale media en hielden ze een aantal epische weggeefacties, waaronder een prijs van $100.000 aan CHANCER tokens en een all-in reis naar Las Vegas! Bij het zoeken naar de beste optie om nu te investeren in crypto, zouden potentiële investeerders niet mis kunnen gaan met de presale van Chancer.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van CHANCER, vind je hier <<<

3. AltSignals: Trading signals klaar voor een door AI geleide toekomst

Navigeer je door het doolhof van de markt voor crypto, terwijl je aan je hoofd krabt, nadenkend over wat je beste optie is als je wil investeren in crypto? Zoek niet verder dan AltSignals. Deze aanbieder van trading signals werd gelanceerd in 2017 en heeft een basis van meer dan 50.000 abonnees opgebouwd. Het heeft al meer dan 3.700 trading signals verzonden en beschikt over een gemiddeld winstpercentage van 64%.

Deze indrukwekkende cijfers zijn echter niet het resultaat van puur geluk. Ze zijn te danken aan de baanbrekende AltAlgo™ tool van AltSignals, die de markt in realtime scant om handelaren naar de beste kansen te leiden en aan het team van ervaren handelaren.

Nu zet AltSignals de volgende stap in zijn reis met ActualizeAI. Deze op AI gebaseerde upgrade van AltAlgo™ heeft tot doel voort te bouwen op het bestaande succes en streeft naar een verbazingwekkende nauwkeurigheid van 80%. Stel je een toekomst voor waarin het beslissen over de beste optie om te investeren in crypto niet langer een gok is, maar een berekende beslissing, geholpen door machinaal leren en voorspellende analyses. Dat is wat AltSignals heeft gepland.

Centraal in deze missie staat het ASI token. Het bezit van 50.000 ASI tokens biedt investeerders een levenslang lidmaatschap van dit AI ecosysteem, waardoor ze dagelijks op AI gebaseerde signals kunnen gebruiken. Naast toegang tot deze zeer nauwkeurige trading calls kunnen tokenhouders ook lid worden van de AI Members Club. In deze exclusieve ruimte kunnen investeerders bijdragen aan de ontwikkeling van ActualizeAI, door feedback te geven en rechtstreeks met het team te communiceren, terwijl ze tegelijkertijd extra ASI tokens verdienen.

Beleggers zijn optimistisch over deze visie. AltSignals staat op een aantal lijsten met beste opties om nu te investeren in crypto en is erin geslaagd een duizelingwekkend bedrag van  $1,3m op te halen tijdens de presale. Het wordt ondersteund door een geweldige staat van dienst en een baanbrekend potentieel, waardoor het een topkandidaat is voor iedereen die zijn crypto portfolio wil diversifiëren met een gerenommeerd merk en handelsinzichten op een hoger niveau.

>>> Meer informatie, onder meer over het kopen van ASI, vind je hier <<<

De beste optie om vandaag te investeren in crypto? Mis deze drie projecten niet

Samenvattend steken deze drie crypto’s een stuk boven de rest uit en bieden ze elk iets unieks en baanbrekends op hun respectieve terreinen. Hoewel ze misschien niet zo bekend zijn als Bitcoin of Ethereum, hebben ze een grote kans om parabolisch te worden en de hedendaagse investeerders aanzienlijke winsten te geven. Mis deze drie beste opties om te investeren in crypto niet:

  1. Shiba Memu
  2. Chancer
  3. AltSignals

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.