pepe
Persbericht

PEPE-investeerders diversifiëren naar Borroe Finance-voorverkoop na enorme koersstijging

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Beleggers houden de overboughtstatus van Pepe (PEPE) voorzichtig in de gaten. Experts zeggen dat de aandacht verschuift naar nieuwe DeFi-projecten zoals Borroe Finance ($ROE). Borroe Finance heeft veel aandacht getrokken met zijn door AI aangedreven financieringsmarktplaats. Laten we dit crypto-nieuws verder onderzoeken.

$ROE Tokens Kopen

Zal Pepe Coin stabiliseren?

Meme-munten zijn van nature vluchtig. Ze bewegen extreem omhoog of omlaag. In maart handelde Pepe tussen $0,0000024 en $0,0000106. Eind maart handelde PEPE rond $0,0000076, een stijging van ruim 216% ten opzichte van het maandelijkse dieptepunt.

Experts zeggen dat PEPE zich in een overboughtzone bevindt en een tijdje zal consolideren. Ze voegden eraan toe dat als de volatiliteit terugkeert naar eerdere niveaus, dit de prijs van PEPE zou kunnen stabiliseren. Ook wijzen de positieve sentimentgegevens op een opwaartse beweging.

Bovendien blijkt uit rapporten dat het aantal topadressen is afgenomen, wat wijst op een herverdeling van het aanbod. Pepe blijft ook boven de 20-daagse EMA en vertoont tekenen van stabilisatie. PEPE heeft goede support op $0,0000065 en weerstand op $0,0000080.

Analisten voorspellen dat PEPE eind april onder de steunzone zou kunnen handelen. Beleggers diversifiëren dus en voegen $ROE toe aan hun portefeuille voor een hogere ROI.

Investeerders komen massaal naar de voorverkoop van Borroe Finance

Borroe Finance wordt één van de beste cryptomunten die in de portefeuille wordt opgenomen. Beleggers voelen zich aangetrokken tot $ROE vanwege de verbazingwekkende ROI. Borroe Finance zal in de fase 5-voorverkoop 25% winst opleveren voor nieuwe investeerders.

In fase 5 bedraagt de prijs van $ROE $0,02, wat bij de lancering zal worden verhoogd naar $0,025. Deze onmiddellijke winst heeft de aandacht getrokken van crypto-investeerders en heeft geleid tot de angst om scenario’s te missen.

Borroe Finance staat bekend om zijn AI-gestuurde financieringsmarktplaats. Het is geschikt voor Web3-bedrijven die hulp nodig hebben bij het beheren van de cashflow voor de dagelijkse activiteiten. Het stelt hen in staat NFT’s te slaan en te verkopen die toekomstige inkomsten vertegenwoordigen, waardoor ze direct contant geld kunnen genereren om hun activiteiten te ondersteunen.

Borroe Finance heeft veel strategische beslissingen genomen, zoals token burn-strategieën en liquiditeitsvergrendelingsmechanismen, om de waarde van $ROE op de lange termijn te verhogen. De tokenomics van $ROE verschillen ook van andere meme-tokenomics.

Het aanbod van $ROE is beperkt tot 1 miljard. Er is ook een belasting van 3% op elke koop- en verkooptransactie. De belasting wordt vervolgens proportioneel gebruikt voor verbranding, beloning en marketing. Deze fantastische kenmerken hebben beleggers ertoe aangezet om $ROE in hun portefeuilles op te nemen, waardoor deze worden gediversifieerd.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.