Pepe
Persbericht

PEPE Koers Bereikt ATH – Kan Pepe 1 Euro Worden En Populaire Crypto Meme’s SHIB & DOGE Inhalen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Pepe koers blijft in staat om zijn stijgingen voort te zetten en wist daardoor op 21 mei een nieuwe ATH neer te zetten bij $ 0,000014. Nu de stijgingen van Pepe voorlopig niet lijken te stoppen, vragen investeerders zich af tot hoever Pepe kan reiken. Kan Pepe 1 euro waard worden?

Ondanks dat de twee grootste meme coins, Shiba Inu en Dogecoin, in eerste instantie geen slecht jaar achter de rug hebben, Shiba Inu steeg over de afgelopen 12 maanden met 146% terwijl DOGE met 87% steeg, lijken deze prestaties bijna nihil in vergelijking met Pepe.

Pepe vs DOGE Koers Grafiek (12 maanden) – Bron: CoinMarketCap

Pepe wist over de afgelopen 12 maanden bijna 1.000% te stijgen en wist het over de afgelopen 3 maanden constant beter te doen dan zowel Shiba Inu als Dogecoin. Deze recente stijging heeft Pepe coin een marketc ap opgeleverd van boven de $ 6 miljard. 

Hiermee vergroot Pepe het gat met zijn naaste concurrent WIF (market cap van $ 3 miljard) en komt het steeds dichter in de buurt van Shiba Inu (market cap van $ 15 miljard).

Veel investeerders vragen zich nu af hoeveel de Pepe koers waard kan worden. Kan Pepe voorbij SHIB en DOGE stijgen? Kan Pepe 1 euro waard worden?

Pepe Koers Verwachting – Hoeveel kan Pepe Waard Worden?

De meeste crypto experts zijn het erover eens dat een waardering van 1 euro, in ieder geval op de korte termijn, niet haalbaar is voor Pepe. Desondanks is er een reële kans dat Pepe in de buurt van Shiba Inu kan komen als het zijn stijgingen voort weet te zetten.

De recente positieve speculatie over een goedkeuring van een ETH ETF kan hier een belangrijke rol bij spelen. Pepe is namelijk ontwikkeld op de Ethereum blockchain en traders lijken erop te wedden dat Pepe een van de tokens is die optimaal kan gaan profiteren van een goedkeuring van een ETH ETF.

Het is dan ook niet gek dat Ethereum en Pepe de twee best presterende crypto’s zijn uit de top 20 op basis van market cap. Op het moment dat er een ETH ETF goedgekeurd wordt, zal er institutioneel kapitaal naar de Ethereum markt stromen wat de Ethereum koers gemakkelijk richting nieuwe recordhoogtes kan brengen. Traders lijken er nu vanuit te gaan dat Pepe in dit geval net zo hard mee kan genieten van dit succes.

Pepe wist onlangs voorbij de $ 0,000014 te stijgen, maar lijkt in ieder geval richting de $ 0,000020 te kunnen stijgen op de korte termijn, zolang het optimisme rondom de ETH ETF blijft toenemen. Ook kan een nieuw altcoin seizoen ervoor zorgen dat de Pepe koers aanzienlijk kan stijgen.

Dit is terug te zien aan de impact die een simpele post van Roaring Kitty op de meme coin markt had. Roaring Kitty was een belangrijk leider binnen de meme aandelen beweging die de aandelen van GameStop naar grote hoogtes bracht. Na niets meer gepost te hebben sinds 2021, was er onlangs een nieuwe post te zien op het X kanaal van Roaring Kitty. Dit leidde tot een aanzienlijke stijging van zowel de GameStop aandelen als de meme coin markt.

Het is voor veel investeerders een teken dat er een nieuw meme coin seizoen aan zit te komen. Hierdoor lijkt Pepe dus te kunnen profiteren van het optimisme over de ETH ETF en een eventueel nieuw meme coin seizoen, iets wat een verdere koersstijging dus ondersteunt.

Op het moment dat Pepe er toch niet in slaagt om te stijgen, is het belangrijkste ondersteuningsniveau van Pepe te vinden bij de $ 0,000012. Op het moment dat de koers voorbij dit niveau daalt, zal het zich begeven richting de ondersteuning bij de $ 0,000010.

Alternatieve Populaire Crypto Memes

Pepe is echter niet de enige crypto meme token met groeipotentieel. Er zijn zelfs veel investeerders die Pepe niet meer interessant vinden vanwege zijn grote market cap. Met een market cap van $ 6 miljard is het namelijk niet realistisch om stijgingen van x100 door te maken. Dit zou Pepe namelijk voorbij de market cap van Ethereum brengen.

Meme coins investeerders azen echter op x50 of x100 stijgingen en verschuiven hun aandacht daarom naar nieuwere meme coins met een lagere market cap.

Onlangs zijn er een aantal interessante meme coins gelanceerd die zich nog in hun presale fase bevinden. Deze tokens hebben de potentie om exponentieel te gaan stijgen op het moment dat ze gelanceerd worden op exchanges. Hieronder bespreken we daarom de beste presale tokens van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuw Alternatief voor Dogecoin Behaalt Presale Doel van $ 13 Miljoen

Dogeverse is bezig met de ontwikkeling van een alternatief voor Dogecoin. Het onderscheidt zich echter van andere alternatieven door gebruik te maken van multi-chain functionaliteit. Door zijn DOGEVERSE token te ontwikkelen op 6 van de grootste blockchains weet het een multi-chain alternatief voor Dogecoin aan te bieden.

De DOGEVERSE token wordt onder andere ontwikkeld op de Ethereum, Solana en BNB blockchains waardoor gebruikers kunnen profiteren van de beste voordelen van hun favoriete blockchain. Daarnaast heeft het Dogeverse project ook aangegeven te kunnen profiteren van betere liquiditeit waardoor het snellere en goedkopere transacties kan aanbieden.

Ook zijn gebruikers in staat de DOGEVERSE token te staken voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY van boven de 50%. In totaal zijn 20 miljard van de totale token voorraad van 200 miljard tokens apart gezet voor deze staking beloningen.

De presale van Dogeverse bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels zijn doel van $ 13 miljoen behaald. Hierdoor is de presale zijn afrondende fase ingegaan en hebben investeerders nu nog maar beperkt de tijd om te profiteren van de huidige lage prijs van $ 0,00031 per stuk.

Bezoek Dogeverse Presale

Sealana (SEAL) – Nieuwe Virale Sealana Meme Coin Maakt Zich Op voor Rally

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die hoopt te kunnen profiteren van het recente succes van de Solana blockchain. Solana was recentelijk namelijk verantwoordelijk voor de lancering van meerdere succesvolle meme coins zoals BONK en WIF. Allebei deze meme coins hebben inmiddels market caps van boven de $ 2 miljard.

Sealana hoopt nu dezelfde soort stijging te kunnen realiseren met de hulp van zijn virale mascotte. Sealana wordt namelijk afgebeeld door een mollige zeehond die de hele dag achter zijn computer zit en alleen maar tonijn snacks eet. Deze zeehond is een referentie naar het World of Warcraft karakter van de bekende South Park serie en kon al meteen rekenen op de nodige aandacht.

Dit is duidelijk terug te zien in de prestaties van de SEAL presale. Deze presale wist namelijk in korte tijd meer dan $ 2,5 miljoen op te halen. Tijdens deze presale kostten SEAL tokens $ 0,022 per stuk. Experts verwachten echter dat deze token aanzienlijk meer waard kan worden op het moment dat die gelist wordt op exchanges. Tokens zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Sealana presale

WienerAI (WAI) – Brengt Werelden van AI Crypto en Meme Coins Samen

WienerAI is een nieuwe meme coin die in staat is geweest om de werelden van AI-crypto en meme coins bij elkaar te brengen door de introductie van zijn WienerAI mascotte. WienerAI is namelijk een ‘wiener’ hond en sluit zich daarmee aan bij de vele op honden gebaseerde meme coins. Deze ‘wiener’ hond is echter beïnvloed door AI en kan daardoor ook rekenen op de aandacht van de AI-crypto community.

Het achtergrondverhaal van WienerAI speelt zich af in het jaar 2132. In dit jaar is een wetenschapper bezig met de creatie van de ultieme AI-compagnon. Deze wetenschapper maakte echter een fout tijdens zijn creatie en voegde hierdoor het DNA van een hotdog toe. Dit leidde tot de hilarische vormgeving van WienerAI.

In tegenstelling tot veel andere meme coins biedt WienerAI de nodige utility. Naast dat de token gestaked kan worden, is WienerAI ook een trading bot. Deze trading bot helpt gebruikers bij het maken van de beste trading beslissingen. Daarnaast zijn gebruikers via WienerAI ook in staat om snel tokens te kopen of te verkopen.

De presale van WienerAI heeft inmiddels al meer dan $ 2,7 miljoen weten op te halen en komt daardoor dicht in de buurt van zijn volgende doel van $ 3 miljoen. Op het moment dat er $3 miljoen is opgehaald, zal de presale zijn volgende fase ingaan en zal de huidige prijs van $0,00071 per token ook verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.