PEPE, pepecoin
Persbericht

PEPE Koers Ziet 15% Daling Na Behalen ATH – Pepe Coin Kopen Terwijl Populaire Crypto Meme Dipt?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Pepe koers heeft over de afgelopen week een aanzienlijke daling moeten ondergaan nadat het eind mei nog zijn ATH behaalde. Volgens veel crypto investeerders vormt dit juist een uitstekend moment om Pepe Coins te kopen. Nu Pepe Coin kopen of toch kiezen voor andere alternatieven?

De Pepe koers daalde over de afgelopen 7 dagen met meer dan 15% naar een niveau onder de $ 0,0000126. De Pepe koers behaalde eind mei nog zijn nieuwe ATH bij de $ 0,00001698.

Pepe Koers Grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

Ondanks dat de Pepe koers met meer dan 15% gedaald is over de afgelopen week is het nog altijd 44% meer waard dan een maand geleden, en 1.250% meer dan een jaar geleden.

Dit soort stijgingen gaan normaal gesproken gepaard met korte correcties. Deze correcties zijn vaak nodig om verdere stijgingen mogelijk te maken.

De RSI van Pepe behaalde een hoogtepunt rond de 83 toen het eind mei een nieuwe ATH wist neer te zetten. Een RSI van 83 wijst op een ‘overbought’ gebied wat betekent dat de koers moet consolideren voordat het verdere stijgingen kan realiseren. De huidige RSI bevindt zich rond de 48 en lijkt daarmee ver genoeg gezakt te zijn om een nieuwe stijging tegemoet te gaan.

Whales Kopen Pepe Coin

Het gedrag van whales, investeerders die een grote hoeveelheid van een bepaalde crypto vasthouden, zegt vaak veel over de toekomstige koers actie van een crypto. Whales kiezen er namelijk vaak voor om grote hoeveelheden van een bepaalde crypto op te kopen tijdens een dip, met de verwachting dat de token vervolgens weer gaat stijgen.

Een tweet van Lookonchain liet zien dat er op 9 juni een aankoop van 231,6 miljard PEPE coins plaatsvond door een Pepe whale. Dit staat gelijk aan een waarde van ongeveer $ 2,9 miljoen. 

Data van Santiment liet daarnaast zien dat de Pepe voorraad op exchanges af nam, terwijl de voorraad buiten exchanges toenam. Dit is duidelijk een signaal van een toename in koopdruk, en een reden waarom sommige whales ervoor kiezen om op dit moment Pepe coins te kopen.

Nu de whales beginnen met het kopen van Pepe lijkt ook de rest van de crypto markt zich op te maken voor nieuwe stijgingen voor de op twee na grootste meme coin van de wereld.

Pepe is op het moment rond de $ 0,00001250 waard met een market cap rond de $ 5,2 miljard. Ter vergelijking, Shiba Inu heeft een market cap rond de $ 13,6 miljard terwijl Dogecoin een market cap heeft van bijna $ 21 miljard.

Het lijkt erop dat Pepe verder kan stijgen door een toename in vraag en het gedrag van whales. Op het moment dat de macro-economische factoren ook positief blijven kan de Pepe koers voor het eind van de zomer richting de $ 0,000020 stijgen terwijl een waarde van $ 0,000025 ook mogelijk is voor het einde van het jaar.

Dit staat gelijk aan een stijging van maar liefst 100%.

Alternatieven met Groter Groei Potentieel

Stijgingen van 100% zijn erg hoog voor normale investeerders, maar voor meme coin investeerders zijn dit normale percentages, en soms zelfs tegenvallende percentages. Nieuwe meme coins zijn namelijk in staat om honderden en soms zelfs duizenden procenten te stijgen. Pepe zelf wist over de afgelopen 12 maanden natuurlijk ook al meer dan 1.000% te stijgen.

Omdat Pepe door zijn grote market cap zelf niet meer in staat zal zijn om opnieuw dit soort stijgingen door te maken verschuiven veel investeerders hun aandacht naar andere populaire crypto meme coins. Deze crypto meme coins hebben vaak nog een lage market cap waardoor er erg veel ruimte is voor aanzienlijke stijgingen.

Hieronder beschrijven we daarom drie van de beste crypto meme coins. Al deze meme coins zijn in staat om aanzienlijke stijgingen te maken op het moment dat ze gelanceerd worden op exchanges.

PlayDoge (PLAY) – Nieuwe Play-to-Earn Meme Coin Met Groot Potentieel 

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die bezig is met de ontwikkeling van zijn gloednieuwe mobiele game. In deze mobiele game wordt de bekende Doge meme omgezet in een virtueel huisdier dat verzorgd en getraind moet worden door zijn gebruikers. Deze gebruikers kunnen dit virtuele huisdier vervolgens inzetten om minigames te winnen. 

De PLAY token zal dienen als beloning binnen deze mobiele game. De game maakt gebruik van 8-bit 2D vormgeving en verwijst hiermee naar de nostalgische games uit de jaren 90 zoals Super Mario Bros en Sonic. Gebruikers zullen in staat zijn om een onbreekbare band op te bouwen met hun virtuele huisdier terwijl ze in de tussentijd een mooi inkomen in de vorm van PLAY tokens zullen verdienen.

De PLAY token dient echter niet alleen als beloning. Het project heeft namelijk 12% van de token voorraad gereserveerd voor staking beloningen. Dit heeft ervoor gezorgd dat er op dit moment sprake is van een staking beloning die in de buurt komt van de 400%. De resterende token voorraad is apart gezet voor de presale, community beloningen, liquiditeit, marketing en fondsen voor het project.

Tijdens de presale is 50% van de token voorraad van 9,4 miljard tokens beschikbaar. Deze presale wist in korte tijd al meer dan $ 3,6 miljoen op te halen en is daarmee een van de beste presales van 2024. Tijdens deze presale stijgt de prijs voor een PLAY token elke fase met $ 0,00001. De huidige prijs is $ 0,00505. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek PlayDoge Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – Nieuwe Crypto Project Geïnspireerd door de Vrijheid van Base Jumping

Base Dawgz is een nieuw crypto project dat geïnspireerd is door de vrijheid van base jumping. Dit project zoekt nu naar een manier om deze vrijheid te vertalen naar de blockchain. Het wil namelijk een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen realiseren. Base Dawgz probeert dit te realiseren door multi-chain functionaliteit te introduceren.

De naam van Base Dawgz is niet alleen gebaseerd op base jumping. De naam is namelijk ook gebaseerd op de Base blockchain, de blockchain waarop het project ontwikkeld gaat worden. Om multi-chain functionaliteit te realiseren zal de native DAWGZ token echter ook beschikbaar zijn op de ETH, SOL, BNB en AVAX blockchains.

De native DAWGZ token zal door gebruikers feilloos verplaatst kunnen worden over de verschillende blockchains. Op deze manier hoopt het project een eerste stap te maken aan zijn beoogde gedecentraliseerde wereld zonder grenzen.

Het project heeft 20% gereserveerd voor de presale, staking beloningen en liquiditeit. Daarnaast is er nog eens 15% gereserveerd voor marketing en DAWGZ beloningen en 10% voor listing liquiditeit. De presale van dit project heeft inmiddels al meer dan $ 740.000 op weten te halen, ondanks dat het onlangs pas live is gegaan. Tokens kosten tijdens deze presale beperkte tijd $ 0,00479 maar zullen binnen korte tijd verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe Meme Coin Met Eigen AI Trading Bot 

WienerAI is een nieuwe meme coin die al snel viraal wist te gaan door zijn veelzijdigheid en utility. Deze meme coin maakt namelijk net als veel andere meme coins gebruik van een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit een ‘wiener’ hond. Hierdoor kon het project meteen al rekenen op aandacht vanuit de meme coin community. Doordat deze ‘wiener’ hond echter ook beïnvloed is door AI kreeg het project ook aandacht vanuit de AI crypto community.

WienerAI is namelijk een AI trading bot die gebruikers kan voorzien van advies over de crypto markt. Gebruikers kunnen hier terecht voor al hun vragen en kunnen op deze manier mogelijk een voordeel behalen over de markt. Het gewonnen advies kunnen ze vervolgens meteen gebruiken aangezien gebruikers via deze trading bot ook in staat zijn om tokens te kopen en te verkopen.

Naast deze AI trading bot kunnen gebruikers ook rekenen op een veelbelovend staking mechanisme. 20% van de totale token voorraad is apart gezet voor deze staking beloningen en gebruikers zijn duidelijk onder de indruk van de staking beloningen want inmiddels zijn er al bijna 5 miljard tokens vastgezet. Ondanks deze enorme hoeveelheid vastgezette tokens is er nog steeds sprake van een APY van boven de 200%.

De viraliteit van dit project is ook terug te zien in de prestaties van de WAI presale. Deze presale heeft inmiddels al meer dan $ 5,3 miljoen op weten te halen en komt hiermee dicht in de buurt van zijn volgende doel bij $ 5,6 miljoen. Bij dit doel zal de WAI token verder gaan stijgen vanaf zijn huidige prijs van $ 0,000717 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.