Ethereum (ETH) Cryptocurrency
Bitcoin

Peter Brandt verwacht Ethereum prijsstijging naar $4.032

De koers van Ethereum (ETH) is aanzienlijk gestegen in afwachting van de goedkeuring van exchange-traded funds (ETF’s) door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Volgens de bekende handelaar Peter Brandt kunnen we nog meer spektakel van deze cryptomunt verwachten.

Om zijn vertrouwen te onderstrepen, heeft Brandt een longpositie in ETH geopend en koersdoelen boven de $4.032 uitgesproken. Van daaruit zou de grootste altcoin richting zijn all-time high van $4.900 kunnen stijgen.

Van pessimisme naar optimisme

Brandt baseert zijn optimistische sentiment op een falling wedge-patroon, een technische analyseformatie die wordt gekenmerkt door naar beneden hellende convergerende trendlijnen.

Opvallend genoeg was de handelaar in december vorig jaar nog pessimistisch over Ethereum. Toen voorspelde hij een daling tot onder de $700, terwijl de koers op dat moment bijna $2.200 was. Zijn bearish visie was destijds gebaseerd op de kritische houding van de SEC ten opzichte van crypto en de stakingsector. Inmiddels ziet de wereld er heel anders uit met de goedkeuring van de ETF-fondsen.

Een kleine correctie voor Ethereum en Bitcoin

De longpositie van Brandt op Ethereum pakt vandaag nog niet heel positief uit. De ETH-koers is in de afgelopen 24 uur met 1,5 procent gedaald, waardoor deze nu handelt op $3850. De munt lijkt moeite te hebben om de psychologische grens van $4000 te doorbreken.

Dit geldt overigens ook voor Bitcoin, dat er niet in slaagt om langere tijd boven de $70.000 te blijven. Ook BTC is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 1,5% gedaald.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ethereum nieuws

Grote financiële speler toont interesse in Bitwise Ethereum ETF
Ethereum koers schiet omhoog – SEC laat rechtszaak vallen
Ethereum ecosysteem bereikt heel bijzonder record
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen