brandt
Bitcoin

Peter Brandt voorspelt Bitcoin koers van $150.000: “Cruciaal moment voor BTC”

De ervaren trader Peter Brandt heeft een nieuwe prijsvoorspelling voor Bitcoin (BTC) gedeeld. Volgens Brandt kan de koers van Bitcoin stijgen tot maar liefst $150.000. Deze prognose baseert hij op een technische analyse, waarbij de munt zich op een cruciaal punt bevindt in een zogenaamd “inverted expanding triangle”-patroon.

Bitcoin is klaar voor een gigantische prijsstijging

Op social media platform X legt Brandt uit dat Bitcoin al zeven maanden een driehoekspatroon volgt, wat vaak duidt op een aanstaande bullish rally. Hij verwacht dat de koers rond september volgend jaar een piek kan bereiken, wat neerkomt op een stijging van ruim 120% ten opzichte van de huidige prijs. Dit zou betekenen dat Bitcoin zijn all-time high van $73.700 ruimschoots zou doorbreken.

Brandt gaf in zijn tweet ook aan dat hij een grote positie in Bitcoin heeft, wat het vertrouwen dat hij in de toekomstige prijsontwikkeling van de munt heeft, benadrukt.

Verhoogde Bitcoin-prijsvoorspelling

Brandt heeft zijn voorspelling recentelijk verhoogd. Nog in oktober verwachtte hij een prijs van $135.000 voor Bitcoin. In die analyse vergeleek hij Bitcoin met goud. De precieze reden voor de verhoogde voorspelling naar $150.000 is echter niet helemaal duidelijk.

Bitcoin-koers in het rood

Ondertussen heeft de Bitcoin-koers te maken met een daling. In de afgelopen 24 uur is de grootste cryptocurrency met 1.9% gedaald en staat nu op $67.680, waarmee een groot deel van de winst van de afgelopen week weer verloren is gegaan. De daling volgde op een mislukte poging om de $69.000-grens te doorbreken.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Bitcoin nieuws

Waarom daalt de cryptomarkt vandaag? Deze factoren drukken de koersen van Bitcoin en Ethereum
Bitcoin koers daalt 4%, toch haalt BlackRock’s BTC-fonds $329 miljoen op
JPMorgan-baas Jamie Dimon twijfelt aan Bitcoin’s limiet van 21 miljoen munten: ‘Geloven jullie dat echt?’
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki waarschuwt voor gigantische crash: Bitcoin koers kan dalen tot $5000
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Handelaar verdient $9 miljoen met investering van $3000 in deze crypto
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk