Bitcoin prijs stijgt, groen
Bitcoin

Peter Brandt voorspelt Bitcoin koers van 175 duizend dollar in 2025

In zijn laatste analyse deelt de bekende analist Peter Brandt een meer dan positief scenario voor Bitcoin. Hij suggereert dat als dit scenario werkelijkheid wordt, Bitcoin binnen twee jaar een nieuwe all-time high kan bereiken en de mogelijkheid voor een nieuwe bullmarkt in 2023.

Hoewel Brandt bekendstaat om zijn koersvoorspellingen, zegt hij ook dat niemand precies weet wanneer de bullmarkt zal beginnen en dat niemand echt idee heeft wat de markt zal doen. Ondanks zijn uitspraken, verwacht Brandt wel dat er flink wat staat te gebeuren voor Bitcoin in de komende maanden.

Bitcoin koers kan richting 175 duizend dollar stijgen

Op de grafiek die Brandt heeft gedeeld zien we een omgekeerde hoofd- en schouders patroon (inverted head and shoulders). Dit kan volgens hem leiden tot een Bitcoin prijsstijging richting de 30 duizend dollar in de tweede helft van 2023.

Op de lange termijn voorziet Brandt zelfs een veel grotere waarde toename. De analist vertelt dat hij verwacht dat 1 Bitcoin in 2025 meer dan 175 duizend dollar waard zal zijn. De nieuwe bull run die de prijs richting dat niveau zal moeten duwen zal volgens Peter Brandt in 2024 van start gaan.

Dat is een interessante theorie aangezien de nieuwe Bitcoin halving media april 2024 gepland staat. Dit is historisch gezien een zeer bullish evenement en dit gegeven zet de positieve voorspelling van Peter Brandt dan ook kracht bij.

Bitcoin nieuws

Is de Bitcoin bullmarkt voorbij? Analisten geven hun mening
Bitcoin onder druk: Zakt de koers naar $57.000?
Nog twee dagen tot de Bitcoin halving, wat gaat er gebeuren?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving