Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

PlanB voorspelt Bitcoin koers van $100.000 tot $1 miljoen dollar

De populaire Nederlandse analist PlanB verwacht dat de Bitcoin koers vanaf het huidige niveau ongeveer 10x over de kop gaat. In een nieuwe video-update vertelt de on-chain analist aan zijn 89.400 abonnees op YouTube dat hij niet verwacht dat de rendementen van Bitcoin met het verlopen van de tijd zullen dalen.

“Bitcoin groeide 100x in de eerste bullmarkten, maar op dit moment is dat vertraagd naar 10x of iets minder dan 10x”, aldus PlanB.

Geen dalende rendementen voor Bitcoin

“Ik verwacht geen dalende rendementen, omdat we op een adoptiegraad van 2% of 3% zitten en als we de logistische S-curve en Metcalfe’s law volgen, dan kunnen we geen verminderde rendementen hebben onder een adoptiegraad van 50 procent. De komende jaren zullen we nog exponentieel groeien.

Ik verwacht een mooie 10x die ons tussen de $100.000 en $1 miljoen brengt”, aldus PlanB.

PlanB kijkt in de nieuwe video ook naar zijn model dat de verschillende fasen in een marktcyclus van Bitcoin aanwijst, door de kostenbasis van de meerderheid van alle Bitcoin die momenteel in omloop is te analyseren.

Volgens de analist kruist Bitcoin momenteel boven de gemiddelde kostenbasis, wat een “duidelijk” bullmarkt-signaal is.

De bearmarkt is voorbij

“Bitcoin laat de bearmarkt van 2022 achter zich. De koers is voorbij alle gemiddelde inkoopprijzen gegaan, waardoor veel mensen nu op winst staan”, aldus PlanB.

“Als de geschiedenis een goede voorspeller van de toekomst is, dan kan dit ons tot koersen van $100.000 tot $1 miljoen brengen”, aldus PlanB.

Gezien de grafiek van de analist lijkt de Bitcoin koers boven de Realized Price (gemiddelde inkoopprijs) te zweven, maar ook die van 2 jaar en ook die van 5 maanden.

In het verleden markeerde dat iedere keer een parabolische bullrun en PlanB verwacht dat we ditmaal hetzelfde zullen zien voor de digitale munt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Is dit het geheime wapen van Bitcoin?
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Derivatenmarkt wijst op optimisme rond Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging