borroepbpb
Persbericht

Polkadot-indicatoren wijzen op meer potentieel voor DOT, maar hier is de adder onder het gras; Borroe Finance (ROE) haalt $3 miljoen op in voorverkoop

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Polkadot (DOT) heeft een sterke week achter de rug, met een indrukwekkende stijging van 20% in de laatste zeven dagen en het doorbreken van een cruciaal weerstandsniveau. Deze rally vindt plaats te midden van een bredere opleving van de cryptomarkt, waarbij meme-munten booming zijn en Bitcoin afgelopen dinsdag, 5 maart, de $69.000 grens doorbrak, voordat het afkoelde naar de $64.000-$66.000 range. Hoewel de prijs van DOT in de laatste 24 uur ook een daling van 5% heeft ervaren, is het cruciaal om de prijsgrafiek te analyseren en te verkennen wat de toekomst in petto heeft voor deze veelbelovende cryptocurrency.

Ondertussen is Borroe Finance (ROE) een nieuw project in de voorverkoopfase dat behoorlijk wat aandacht heeft getrokken door deze week de mijlpaal van $3 miljoen aan fondsenwerving te bereiken.

Polkadot (DOT) Prijsanalyse

Op het moment van schrijven handelt DOT net iets boven de $10, na eerder in de week door dit cruciale weerstandsniveau heen te breken. Hoewel de prijs in de laatste 24 uur met 5% is gedaald, wordt er momenteel geprobeerd om beslissend boven het psychologische niveau van $10 uit te komen.

Bij het analyseren van de DOT/USD-grafiek is duidelijk te zien dat vanaf eind 2023 tot begin februari, DOT binnen een dalend kanaal handelde, zoals geïllustreerd door de blauwe lijnen op de grafiek. Echter, begin februari brak het uit dit kanaal en sindsdien streeft de prijs ernaar om nieuwe hoogtes te bereiken.

Momenteel wachten we op de prijs om ofwel 1) boven de $10 uit te breken om een voortzetting van de opwaartse trend aan te geven, met een potentieel van 20% stijging naar $12, ofwel 2) terug te trekken naar het ondersteuningsniveau van $8 voor een nieuwe swing trade ingang in de opwaartse trend, met een potentieel van 25% stijging terug naar $10.

De MACD (Moving Average Convergence Divergence) lijn ligt boven de MACD-signaallijn, wat wijst op een bullish momentum. De MACD is een trendvolgende momentumindicator die de relatie toont tussen twee voortschrijdende gemiddelden van de prijs van een effect. Wanneer de MACD-lijn boven de signaallijn kruist, wordt dit beschouwd als een bullish signaal, wat suggereert dat het momentum toeneemt en de prijs van het effect mogelijk zal blijven stijgen.

De Relative Strength Index (RSI) op de dagelijkse grafiek staat momenteel op 64. De RSI is een momentumoscillator die de snelheid en verandering van prijsbewegingen meet. Een lezing boven de 70 wordt over het algemeen beschouwd als overgekocht, terwijl onder de 30 als oververkocht wordt gezien. Bij 64 suggereert de RSI dat DOT zich in een gezonde opwaartse trend bevindt, met ruimte voor verdere winsten voordat overgekochte niveaus worden bereikt.

Het 200-daags voortschrijdend gemiddelde voor DOT staat momenteel op $5,5. Voortschrijdende gemiddelden zijn trendvolgende indicatoren die de prijsactie gladstrijken door het “ruis” van willekeurige prijsschommelingen uit te filteren. Een prijs die boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde handelt, wordt over het algemeen beschouwd als een bullish signaal, wat aangeeft dat de langetermijntrend opwaarts is.

De DEMA 9 (Double Exponential Moving Average) slotkoers is $9,8. De DEMA is een technische analyse-indicator die meer gewicht legt op recente prijsgegevens, waardoor het responsiever is op recente prijsbewegingen dan eenvoudige voortschrijdende gemiddelden. Een prijs die boven de DEMA 9 handelt, wordt vaak beschouwd als een bullish signaal, wat suggereert dat de kortetermijntrend opwaarts is.

AlanSantana, een populaire handelaar op TradingView met 130.000 volgers, heeft zojuist zijn analyse over DOT gedeeld. Hij verklaarde:

“Voor Polkadot zullen we ons uitsluitend richten op de signalen van de grafiek. Merk op dat er een sterke hogere piek in maart is vergeleken met december. De kaars van maart heeft een echt hoog volume, maar is rood. Dit wordt gecombineerd met de RSI die een zeer sterke lagere piek produceert (bearish divergentie). Het bearish signaal is een combinatie van een zeer sterke negatieve sessie, een bearish divergentie met de RSI, hoog bear volume gekoppeld aan marktbrede bearish actie. Al deze gecombineerd resulteren in een zeer sterk signaal.”

AlanSantana’s analyse suggereert een shortpositie op DOTUSDT met een 6X hefboom, een aankoopbereik van $9,88 – $9 en doelen op $8,30, $7,95, $7,20, $6,40, $5,55 en $4,95. Hij beveelt een stop-loss aan bij een dagelijkse sluiting boven de $10,2, met potentiële winsten van 278%.

AlanSantana’s analyse, ondersteund door zijn aanzienlijke aantal volgers en reputatie als een van de populairste handelaren in crypto, voegt geloofwaardigheid toe aan het potentiële bearish vooruitzicht voor DOT op korte termijn.

Borroe Finance (ROE) passeert de $3 miljoen grens in de lopende voorverkoop

Borroe Finance (ROE) bevindt zich momenteel in de voorverkoopfase, waarbij in de huidige fase 4, 1 ROE-token wordt aangeboden voor $0,019 USD. Het project heeft al een belangrijke mijlpaal bereikt door meer dan $3 miljoen op te halen, met 245 miljoen verkochte ROE-tokens in de lopende voorverkoop.

Borroe Finance is een platform ontworpen om Web3-bedrijven en contentmakers te empoweren door hen te voorzien van directe financiering. Het adresseert de cashflowproblemen waarmee deze entiteiten worden geconfronteerd, door een oplossing te bieden via zijn door AI aangedreven financieringsmarktplaats die de omzetting van toekomstige terugkerende inkomsten in contant geld vooraf mogelijk maakt. Dit is met name nuttig voor deelnemers aan Web3, waaronder NFT-kunstenaars, schrijvers, muzikanten en digitale makers, die vaak te maken hebben met onregelmatige inkomstenstromen en vertragingen bij het ontvangen van betalingen van klanten of platformen.

Het platform maakt gebruik van blockchain-technologie en AI-risicobeoordeling om een veilig en eenvoudig fondsenwervingsproces te waarborgen. Het stelt bedrijven in staat om toekomstige inkomsten uit bronnen zoals abonnementen, royalty’s en facturen te verkopen aan ondersteunende gemeenschappen door het slaan van NFT’s die hun toekomstige of openstaande facturen vertegenwoordigen. Deze NFT’s kunnen vervolgens tegen een gereduceerde prijs worden verkocht op de Borroe-marktplaats, waardoor een peer-to-peer ecosysteem wordt bevorderd dat liquiditeit en toegankelijkheid promoot voor een breder scala aan marktdeelnemers.

Borroe Finance introduceert verschillende belangrijke functies die het potentieel kunnen onderscheiden in de Web3-financieringsruimte. Allereerst een NFT-marktplaats met korting, die een eenvoudige kostenstructuur en volledige kostentransparantie biedt. Ten tweede omvat het platform ook NFT-technologie, waardoor meer marktdeelnemers kunnen investeren in facturen. Kopers kunnen facturen filteren op basis van AI-kredietscores, financiële bedrijfstrackrecords, industrie, ESG-metrics en meer, waardoor geïnformeerde investeringsbeslissingen mogelijk worden.

Voor gebruiksgemak biedt Borroe Finance crypto- en fiatbetalingsoplossingen voor zowel op- als afwaarderen, wat flexibiliteit en gemak voor gebruikers garandeert. Het benadrukt ook veiligheid en naleving door audit- en KYC-procedures te implementeren. ROE maakt gebruik van geavanceerde blockchain, AI voor risicobeoordeling en slimme contracten voor snelle en veilige deals, waardoor afscheid wordt genomen van de tijdrovende goedkeuringen en papierwerk die gepaard gaan met conventionele financiering.

Met AI-integratie en de robuuste architectuur van Polygon biedt Borroe Finance een manier voor Web3-bedrijven om geld op te halen door toekomstige kasstromen te verkopen. De fusie van AI, orakels en liquiditeitspools maakt Borroe potentieel een platform voor investeerders om te onderzoeken en te bekijken.

Conclusie

Polkadot (DOT) heeft kracht getoond in de recente rally van de cryptomarkt, door cruciale weerstandsniveaus te doorbreken en zich te positioneren voor potentiële verdere winsten. Echter, zoals benadrukt door de analyse van de populaire handelaar AlanSantana, is er ook een mogelijkheid van een kortetermijn bearish correctie. Beleggers zouden de prijsactie nauwlettend moeten volgen en dienovereenkomstig risicobeheerstrategieën moeten toepassen.

Borroe Finance (ROE), aan de andere kant, presenteert een intrigerende kans in de Web3-financieringsruimte. Door gebruik te maken van blockchain-technologie, AI-risicobeoordeling en NFT-gebaseerde factuurkorting, streeft Borroe Finance ernaar de manier waarop Web3-bedrijven en contentmakers toegang krijgen tot financiering, te revolutioneren. Met zijn gebruiksvriendelijke platform, transparantie en nadruk op veiligheid en naleving, zou Borroe Finance een crypto kunnen zijn die potentiële investeerders aan hun respectievelijke watchlists kunnen toevoegen.

Koop Borroe Finance Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.