InQubeta
Persbericht

Polygon (MATIC) bereidt zich voor op de volgende Bull Run; Avalanche (AVAX) verzamelt stoom; InQubeta (QUBE) berijdt de AI-golf

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De stijging van Bitcoin boven de $73.000 – een nieuwe piek – markeerde het begin van een bullmarkt. Met de hertestniveaus op de cryptomarkt die we tijdens de bullmarkt van 2021 zagen, hebben beleggers zichzelf gepositioneerd om mee te liften op de enorme bullish golf.

Na de stijging boven de $1 bereidt Polygon (MATIC) zich voor op zijn volgende run, waarbij de bulls hun zinnen hebben gezet op $2. Tegelijkertijd wint Avalanche (AVAX) aan momentum en weerspiegelt het de algehele cryptomarkt. Maar er is meer: InQubeta (QUBE), een nieuwe AI-altcoin, vaart mee op de populariteitsgolf van AI en galoppeert voorbij de $11,7 miljoen in voorverkoop.

InQubeta (QUBE): een opkomende cryptomunt die klaar is voor massale adoptie en explosieve groei

InQubeta (QUBE) bevindt zich op het kruispunt van blockchain en AI, twee van ‘s werelds meest disruptieve innovaties. Geprezen als het meest bullish crypto-verhaal, heeft QUBE meegevaren en onlangs $11,7 miljoen aan vroege financiering binnengehaald.

Dankzij de innovatieve mix van AI en blockchain zal het de meest kritische uitdagingen in de snelgroeiende AI-sector aanpakken. Het wil de fondsenwervende sector in de sector transformeren door een op crypto gebaseerd crowdfundingplatform te bouwen voor startups op het gebied van AI-technologie – het eerste in zijn soort.

Dat is nog niet alles: de op maat gemaakte NFT-marktplaats zal gedemocratiseerde toegang bieden tot de veelbelovende AI-markt. Investeerders kunnen, ongeacht hun inkomen, vroege ondersteuners worden van baanbrekende AI-ondernemingen door gefractioneerde NFT’s te kopen die belangen vertegenwoordigen in deze echte AI-bedrijven.

Om early adopter te worden van dit spannende en solide project, kunt u deelnemen aan de lopende voorverkoop. Een token kost slechts $0,0245, waarbij analisten een fooi geven van 8.000% na de lancering – een aanbevolen voorverkoop. Nu de massale adoptie en de explosieve groei op handen zijn, is het misschien wel de beste nieuwe crypto om in te investeren.

BuyQube

Polygon (MATIC): maakt zich klaar voor de volgende run

Polygon (MATIC) is een populaire Layer-2-schaaloplossing op Ethereum. Het behoort tot de best presterende top-altcoins van dit jaar en overschreed onlangs het niveau van $1 na een opmerkelijke prestatie van de bulls. Momenteel neemt het een adempauze en lijkt het zich voor te bereiden op zijn volgende sprong, waarbij het waarschijnlijk $2 zal omgooien.

Nu er nog meer opwaarts potentieel wordt verwacht – klaar voor een rally – is Polygon één van de beste crypto’s die je nu kunt kopen. Analisten hebben veelbelovende koersvooruitzichten voor 2024 – geen verrassingen dus – en voorspellen een stijging boven het hoogste punt ooit (ATH) van $2,9. Daarom is MATIC tegen de huidige prijs meer een koopje: een goede crypto om te kopen.

Om te voorkomen dat u deze bullish golf misloopt, raden we u aan Polygon aan uw portefeuille toe te voegen. Als je dat al hebt gedaan, kun je je bezit verder uitbreiden door meer MATIC-tokens te verzamelen.

Avalanche (AVAX): een bullish koers uitstippelen

Avalanche (AVAX), één van de beste cryptomunten, zet zijn bullish aanval voort. Het is een Layer-1 blockchain-platform voor gedecentraliseerde applicaties (dApps) en aangepaste blockchain-netwerken. De toenemende adoptie ervan, in combinatie met de algehele marktrally, heeft het in een opwaartse trend geduwd, wat een golf van opwinding binnen de gemeenschap veroorzaakte.

Ondanks het aanhoudende geroezemoes rond de enorme DYM- en Starknet-luchtdroppings, is Avalanche erin geslaagd in de schijnwerpers te blijven. Met het doel om de niveaus die voor het laatst in 2021 zijn gezien opnieuw te testen en de ATH om te draaien, is AVAX een waardevolle golf om op te rijden. Gewoon HODL.

Volgens experts zal Avalanche de komende maanden de $100 bereiken, waardoor het één van de beste crypto’s is om in te investeren. Nu 2024 een bullmarkt is, is AVAX één van de beste manieren om jezelf te positioneren voor aanzienlijke winsten.

Conclusie

De cryptomarkt beleeft een periode van herstel – het begin van een bullmarkt – waarbij Polygon zich voorbereidt op zijn volgende run en Avalanche enorm stijgt. Tegelijkertijd was InQubeta, een AI-altcoin, uitzonderlijk in de voorverkoop. Nu het marktdebuut dichtbij is, kunt u zich positioneren voor verbluffende winsten door deel te nemen aan de voorverkoop via de onderstaande link.

Bezoek de InQubeta-voorverkoop

Sluit u aan bij de InQubeta-gemeenschappen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.