uwerx 21april
Persbericht

Polygon (MATIC) en Polkadot (DOT) blijven worstelen terwijl Uwerx (WERX) wint

Te midden van de grote inzinking van cryptoprijzen in 2022 zijn er maar heel weinig ongeschonden uitgekomen. De prestaties van Polygon (MATIC) waren het grootste deel van het jaar niet indrukwekkend. Pas de laatste paar maanden vertoonde het een positief momentum.

Polkadot (DOT) is een andere cryptovaluta die een langzame stijging heeft doorgemaakt na een gestage daling sinds 2021. Uwerx, dat binnenkort wordt gelanceerd, is een platform dat belangstelling van investeerders krijgt vanwege de hoogwaardige waarderingsvoorspelling en het unieke ontwerp.

Zal Uwerx Polygon (MATIC) en Polkadot (DOT) inhalen in 2023? Hier is een dieper inzicht in de crypto-platforms.

Polygon (MATIC) ziet langzame waardestijging

Polygon (MATIC) is een cryptoplatform dat is gemaakt voor Ethereum-schaalvergroting. Het is in staat om Ethereum te veranderen in een systeem met meerdere ketens. Gebruikers kunnen eenvoudig gedecentraliseerde apps, games en andere door Ethereum ondersteunde services maken.

Polygon (MATIC) werd in korte tijd populair vanwege de brede acceptatie van het Ethereum-netwerk. De snelle en goedkope transacties die Polygon (MATIC) mogelijk maakte, waren ook belangrijke redenen voor de populariteit.

De huidige prijs van Polygon (MATIC) is $1,08 en het heeft een 24-uurs handelsvolume van $1.153.784.974. De vooruitzichten voor Polygon (MATIC) zijn positief, maar analisten voorspellen alleen een waardestijging tot $1,27 – $1,34 in 2023.

Polkadot (DOT) zou aanzienlijk kunnen stijgen

Polkadot (DOT) is een open-sourceplatform dat cross-chain overdrachten van activa, tokens en gegevens mogelijk maakt. Het is een Layer-0-metaprotocol met de kracht om zijn codebase met forking en autonoom bij te werken. Polkadot (DOT) is populair vanwege de ondersteuning van verschillende van de beste crypto’s zoals Compound, Ontology, Ankr en meer.

Geprijsd op $6,13 met een 24-uurs handelsvolume van $286.453.683, begon Polkadot (DOT) in 2017 op $0,29. Polkadot (DOT) bereikte zijn hoogste waarde ooit van $55 in 2021, maar begon al snel te dalen en eindigde 2022 op $4. De prijsvoorspelling voor Polkadot (DOT) is positief in 2023, waarbij experts een waardestijging tot $24 voorspellen.

Uwerx (WERX) is aantrekkelijk door zijn lucratieve eigenschappen

Uwerx, een freelance-gebaseerd blockchain-platform dat binnenkort wordt gelanceerd, trekt de aandacht met zijn inherente voordelen, zoals lage kosten, verbeterde transparantie in de opslag van gegevens en bescherming van intellectuele eigendomsrechten. Terwijl conventionele platforms, zoals Upwork, een hoog tarief van 20% in rekening brengen, biedt Uwerx een vast tarief van 1%.

Ondersteund door het Polygon-netwerk, zal Uwerx het voor freelancers gemakkelijk maken om hun werk veilig te stellen en er winstgevend geld mee te verdienen. Beleggers zullen het platform een ​​lucratieve optie vinden vanwege de vele voordelen die het biedt, waaronder lage initiële kosten.

Er is momenteel een bonus van 25%, exclusief voor investeerders in de voorverkoop, dus we raden aan om nu vroeg te kopen zolang deze bonus van kracht is, aangezien deze binnenkort van tafel kan worden gehaald!

Uwerx (WERX) kan beter kunnen presteren dan topcrypto’s

Volgens crypto-analisten kan Uwerx met 6.000% stijgen. Het innovatieve ontwerp, de fundamentele voordelen en de goede initiële prijs geven Uwerx een grote kans om in 2023 de meest gewaardeerde cryptovaluta te worden.

Ervaren investeerders zijn zich bewust van het lucratieve potentieel van vroegtijdig investeren in veelbelovende projecten zoals Uwerx. De volledige audit van het platform door InterFi Network en Solidproof voordat het wordt vrijgegeven, maakt het aantrekkelijker voor investeerders. Na de verlaging van de belastingen tot nul, hield het team zich aan hun inzet en gaf het de eigendom van slimme contracten op.

Waarom mensen geloven dat Uwerx een geweldige aankoop zou kunnen zijn

De toekomstvooruitzichten voor Polygon (MATIC) en Polkadot (DOT) zijn positief, maar Uwerx heeft uitstekende voorspellingen ontvangen van veel figuren in de crypto-industrie, met voorspellingen van een waardestijging tot $1,80 in het vierde kwartaal van 2023.

Wij geloven dat het alles in zich heeft om een ​​formidabele kracht in de freelancebranche te worden. Vooral de whitepaper maakt het een opvallende verschijning tussen potentiële en aankomende projecten, met een groot aantal unieke functies die het zeker een concurrentievoordeel kunnen opleveren ten opzichte van traditionele freelanceplatforms. Investeren in de Uwerx-voorverkoop heeft nu het potentieel om explosieve winsten binnen te halen. We raden u ten zeerste aan dit opwindende project vandaag nog te bekijken!

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network/