Bitcoin, btc
Bitcoin

Populaire analist voorspelt gigantische koersstijging voor Bitcoin

De populaire pseudonieme analist DonAlt voorspelt een “gigantische pump” voor de Bitcoin koers. Volgens DonAlt wordt de aantrekkingskracht van Bitcoin zo groot, dat veel mensen hun posities in altcoins gaan verkopen om aan boord te komen bij Bitcoin. Daarna verwacht hij een periode van consolidatie voor Bitcoin, waarna mensen weer een beetje overstappen op altcoins.

Bijna tijd voor altcoins?

In eerste instantie verwacht DonAlt dus een stijging voor Bitcoin, maar daarna voorziet hij een goede periode voor altcoins.

“Daarna zien we wellicht een nieuwe consolidatie van Bitcoin, zoals we die ook zagen tussen de huidige range van 33.400 en 35.200 dollar, om vervolgens een rotatie naar altcoins te starten, waarbij mensen zullen jagen op stijgingen van 5, 10, 15 en 20 procent; wat misschien voor mooie actie op altcoins zal zorgen”, aldus DonAlt.

Dat DonAlt uiteindelijk een goede periode voor altcoins verwacht is gezien zijn naam wellicht geen grote verrassing. De handelaar noemt zichzelf de “Don” van altcoins, de grote baas van de altcoin-markt.

Over Ethereum is DonAlt op de korte termijn gematig positief.

Positieve kijk op Ethereum

Voor de korte termijn is DonAlt gematigd positief over Ethereum en verwacht hij een kleine opleving. “Wat Ethereum betreft is er naar mijn mening een goede kans op een stijging, omdat het sentiment met betrekking tot altcoins aan de beterende hand is.

Mensen lijken op dit moment bijna euforisch op het gebied van altcoins, ook al springen ze maar een klein beetje omhoog ten opzichte van de gigantische percentages die ze eerder in de bearmarkt verloren. Zolang dat het geval is moet je dit vooral als een bounce zien”, aldus DonAlt.

Daarmee wil hij zeggen dat het nog niet echt om een duurzame stijging gaat voor altcoins. Dat moet nog komen als de bullmarkt echt een keer gaat beginnen, waar we blijkbaar nog even op moeten wachten.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten