Bitcoin analyse
Altcoin

Populaire analist voorspelt stijgingen deze Crypto’s

De populaire pseudonieme analist Kaleo is momenteel bullish over een tweetal altcoins. Volgens de analist is het een kwestie van tijd voordat Cosmos (ATOM) en Gala (GALA) aan een nieuwe opwaartse koersexplosie beginnen. Verder is hij ook bullish over een op Bitcoin gebaseerde altcoin, die we later onder de loep nemen.

Bullish over Cosmos

Wat Cosmos betreft komt volgens Kaleo het moment dichterbij dat de munt zijn dalende diagonale weerstand gaat doorbreken. Die weerstand komen we momenteel tegen rond de koers van 9,50 dollar.

Op het moment van schrijven hangt het daar met de koers van 9,68 dollar iets boven, maar er lijkt nog meer bevestiging nodig om van een definitieve uitbraak te kunnen spreken.

“Het is tijd voor ATOM om te herstellen naar de eerdere hoogtepunten en de koers weer boven de 10 dollar te brengen”, aldus een optimistische Kaleo.

Uiteindelijk lijkt hij begin december op basis van de grafiek een koers van 11,50 dollar te voorspellen voor de altcoin. Dat zou vanaf de huidige koers nog een behoorlijke stijging opleveren.

Ook bullish over GALA

Ook over GALA is Kaleo bullish. De analist verwacht dat de munt zijn koerstarget van 0,06 dollar snel kan doorbreken.

Waarom?

Omdaat het eindelijk de weerstand van de afgelopen bearmarkt heeft weten te doorboren. Kaleo geeft zelfs aan een beetje verbaast te zijn over het feit dat GALA nog geen grote sprong heeft gemaakt.

“Een terugkeer naar de hoogtepunten van 2023 voelt als een gegeven op dit moment”, zo is de analist stellig.

Dat Kaleo kijk heeft op technische analyse blijkt wel uit het bullish sentiment dat hij enkele dagen geleden uitsprak over Stacks (STX), een op Bitcoin gebaseerd smart contract platform.

Op 2 december vertelde hij namelijk dat Stacks zou moeten “vliegen” als het voorbij de 0,80 dollar kan komen.

Inmiddels staat het project op 1,15 dollar en staat er voor vandaag een plus van 36,62 procent op de borden voor Stacks.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Altcoins floreren terwijl Bitcoin koers stijgt: Dit zijn de grootste crypto-winnaars van de week
Nog 21 dagen tot de Amerikaanse verkiezingen: analisten voorspellen een altcoin-seizoen
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk