Bitcoin stijgt
Bitcoin

Populaire crypto analist ziet ‘fantastische setup’ voor Bitcoin

Een populaire analist die erin slaagde om de 2022 bodem van Bitcoin te voorspellen, verwacht voor de komende periode veel van de digitale munt. Na het bereiken van de all-time high van 73.800 dollar vielen de koersprestaties van Bitcoin tegen, maar inmiddels lijkt er sprake van een herstel.

Het gaat om de pseudonieme analist DonAlt, die momenteel een fantastische setup voor Bitcoin ziet in de grafieken.

Fantastische setup voor Bitcoin

Volgens DonAlt was de correctie van Bitcoin er eentje die veel mensen in de problemen gaat brengen. Hij ziet de koersdalingen van de digitale munt namelijk als een katalysator die een gigantische opwaartse koersexplosie kan veroorzaken.

“Dit is gewoon een fantastische setup. Ik houd daarvan. We zien dit vaak als de dagelijkse grafiek bearish is, maar de weekgrafiek en maandgrafiek juist extreem bullish lijken. Als dat het geval is, dan kan je vaak heel veel geld verdienen”, aldus DonAlt.

Hoewel DonAlt bullish is over Bitcoin, verwacht hij op dit korte termijn nog geen nieuwe all-time highs. Van oktober tot maart steeg Bitcoin met 170 procent en volgens de analist moeten we die stijgingen nog even “verteren” voordat we verder kunnen.

Dat verteren gaat redelijk, want vanaf de bodem van 1 mei is de Bitcoin koers alweer behoorlijk gestegen. Nu lijkt de digitale munt al een paar dagen tegen de weerstand op 64.200-400 dollar aan te lopen.

Zijwaartse koersactie is goed voor Bitcoin

De zijwaartse koersactie die we momenteel zien voor Bitcoin hoeft volgens DonAlt helemaal geen slecht nieuws te betekenen. Integendeel zelfs.

Hoe langer we zijwaarts bewegen, hoe beter het voor Bitcoin is volgens DonAlt.

“Dit is iets wat ik een paar weken geleden al zei: hoe langer Bitcoin zijwaarts beweegt, hoe beter het voor de bulls is. In feit verteren we nu de extreme stijging die we eerder zagen.

Dat was een hele, hele agressieve koersbeweging. Meestal moet je die verteren door de volledige markt op te blazen, maar dat kan ook door lang genoeg zijwaarts te bewegen”, aldus DonAlt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers doorbreekt na 38 dagen opnieuw de grens van $71.000
Analist: Parabolische fase Bitcoin staat op het punt van beginnen
Bitcoin ETFs halen voor 6e dag op rij honderden miljoenen binnen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten