prijs stijgt
Persbericht

Populaire Crypto Analist Voorspelt: Welke Altcoin Gaat Exploderen Nu ETH 4% Daalt en Hoe Ver Gaat Ethereum Zakken?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ethereum is de op een na populairste crypto ter wereld en is daardoor altijd een veelbesproken onderwerp. De ETH koers zit momenteel in een cruciale vraagzone. Op het moment dat de koers onder deze vraagzone daalt, zal de altcoin waarschijnlijk een terugval meemaken naar $2.000. Daarom bespreken we in dit artikel een analyse van de Ethereum koers en behandelen we een voorspelling van een bekende analist. Ook zullen we antwoord geven op de vraag: ‘welke altcoin gaat exploderen als Ethereum blijft dalen?’.

Ethereum Koers Analyse

Wanneer we kijken naar de dagelijkse grafiek van Ethereum, kan er een significante recente stijging waargenomen worden. De koers heeft hier de jaarlijkse piek van $2700 behaald. Er is hierbij een stijgend uitdijend wigpatroon ontstaan (oranje lijnen). Dit geeft de potentie voor een bearish kantelpunt aan, wat afhankelijk is van het doorbreken van de onderste grens. 

De koers van Ethereum is na de indrukwekkende stijging op een cruciale weerstand beland. Dit is het statische $2700 niveau dat op een lijn ligt met de bovengrens van het stijgende wigpatroon. 

Het wigpatroon heeft gezorgd voor een kleine retracement. Als we het marktsentiment en de huidige koers bewegingen bij elkaar nemen, kunnen we ook een voortzetting van de correctie verwachten. Dit kan resulteren in een pullback naar het stijgende wigpatroon over meerdere maanden (groene lijnen). De koers valt dan samen in de ondergrens van het korte termijn wigpatroon. 

Bron: TradingView

Ethereum Koers 4-uurs Grafiek

Vanuit de 4-uurs grafiek kunnen we opmaken dat Ethereum een sterke verkoopdruk meemaakte na de stijging, waardoor een correctiefase ontstond. Ethereum lijkt daardoor begrensd te zijn tussen een steunniveau op $2400 en een weerstand op $2700, wat resulteerde in een milde neerwaartse consolidatie. 

Momenteel zit de koers in de ondergrens van deze range. Deze grens ligt op één lijn met een belangrijke steunzone. Dit is de zone tussen de 0,5($2408) en 0,618($2335) niveaus van het Fibonacci retracement, die een sterke steun bieden aan de ETH koers.

Bron: TradingView

Ethereum Koers Verwachting van Bekende Crypto Analist

De gegevens van de bekende crypto analist, IntoTheBlock, geven ook aan dat de koers van Ethereum nu in een ‘vraagzone’ zit. Zij definiëren de zone tussen $2368 en $2373. Wanneer de koers onder deze zone daalt, kan de koers verder dalen naar de zone tussen $2010 en $2082. 

Een andere bekende crypto analist, Santiment, geeft een grafiek aan waarin de transacties van whales samen vallen met pieken in winstnemingen in de NRPL metriek. Winstnemingen van grote beleggers in crypto wallets verhogen vaak de verkoopdruk van activa waardoor de prijzen omlaag worden gedreven. 

Ethereum NRPL en Whale transacties. Bron: Santiment.

De koers van deze populaire crypto kan dus alle kanten op gaan. Veel investeerders vragen zich af hoe ver Ethereum gaat zakken door de verhoogde verkoopdruk en het bereiken van een belangrijke weerstand. 

Welke Altcoins Gaan Exploderen?

Sommige investeerders kijken al naar andere opties. Ze vragen zich af welke altcoins ze moeten kopen. Hiervoor hoef je gelukkig niet verder te kijken, want hieronder bespreken we de meest veelbelovende opties.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Revolutionair Cloud Mining Protocol

Bitcoin minen was altijd al populair, maar met de aankomende Bitcoin halving wordt dit alleen nog maar meer. Het minen van Bitcoin kan met een stijgende BTC koers namelijk veel opleveren. Toch is het voor particulieren niet makkelijk om efficiënt Bitcoin te minen. Tot nu, want Bitcoin Minetrix brengt hier verandering in.

Het minen van Bitcoin vergt voor particulieren veel investeringen, zowel tijd als geld. Door middel van het revolutionaire Stake-to-Mine systeem kan een particulier ook weer efficiënt geld verdienen via Bitcoin mining. Laten we het snel uitleggen.

Gebruikers kunnen BTCMTX tokens kopen en staken om cloud mining credits te verdienen. Dit zijn niet verhandelbare ERC-20 tokens, welke geburned kunnen worden voor ‘Bitcoin cloud mining power’. Door de BTCMTX tokens te staken kun je dus effectief Bitcoin minen en op verschillende manieren geld verdienen.

De presale van dit innoverende project is in 2023 gelanceerd en sindsdien kunnen investeerders de token aanschaffen. Tijdens de presale is er al meer dan $9 miljoen opgehaald van het doel van $10 miljoen. Dit betekent dus dat het niet lang meer zal duren voordat de presale is afgelopen. Momenteel kan 1 BTCMTX voor $0,012 aangeschaft worden. 

Door de bovenstaande redenen is Bitcoin Minetrix volgens ons zeker een opkomende crypto om goed in de gaten te houden. Zeker nu de presale binnenkort afloopt en de token gelist zal worden aan crypto exchanges. Na de eerste listing zal naar verwachting de prijs per token flink toenemen. Wacht dus niet te lang en bezoek snel de website van Bitcoin Minetrix.

Nu $BTCMTX Token Kopen

Sponge V2 (SPONGEV2) – Tweede Generatie van Succesvolle Meme Coin

Het succesverhaal van Sponge V1 is in de crypto community niet bepaald onbekend. De meme coin gebaseerd op Spongebob Squarepants heeft x100 winsten opgeleverd voor vroege investeerders. 

Het team van Sponge wil dit gaan herhalen met de opvolger van Sponge V1: de Sponge V2 ($SPONGEV2). Voordat we beginnen over de goede kansen van deze coin kunnen we beginnen met de feiten die er al zijn. Het team achter de nieuwe coin is een gevestigd team dat al eerder voor grote winsten heeft gezorgd. Ook heeft deze coin een grote en betrokken community van meer dan 10.000 leden op social media. De $SPONGEV2 token heeft dus veel potentie.

De token is alleen te verkrijgen via een Stake-to-Bridge systeem. Houders van de $SPONGEV1 token kunnen deze staken om vervolgens Sponge V2 tokens te ontvangen. Nieuwe investeerders zullen dus eerst $SPONGEV1 tokens moeten aanschaffen. De $SPONGEV2 tokens zullen uitgegeven worden wanneer alle V1 tokens gestaked zijn. Momenteel is er al meer dan $5 miljoen aan Sponge V1 gestaked en gebridged, wat aangeeft hoeveel interesse er is voor dit project. 

Tot slot gaat er ook nog een extra use case toegevoegd worden aan de vernieuwde token. Het zal namelijk de native token worden van een Play-to-Earn racegame. De details van dit spel zullen nog vrijgegeven worden, maar we weten wel dat een deel van de opbrengsten naar de ontwikkeling van dit spel zal gaan. 

Nu $SPONGEV2 Kopen

Meme Kombat (MK) – Betreed de Spannende Arena en Verdien Mooie Beloningen

Meme Kombat ($MK) is een nieuwe meme coin waarmee de ontwikkelaars zichzelf hebben overtroffen in het ontwikkelen van token utility. Over het algemeen berusten meme coins vaak op bekendheid op social media of op berichten van bekende crypto-influencers. Het team van Meme Kombat wil dit stigma doorbreken met hun Meme Kombat Arena.

Deze Meme Kombat Arena is ontworpen met blockchaintechnologie. In de Battle Arena zullen bekende meme coin personages, zoals Sponge, Pepe en Shib, het tegen elkaar opnemen. In de Battle Arena zullen kleinere en grotere gevechten plaatsvinden tussen jouw favoriete meme coin personages. 

Gebruikers van het platform kunnen coins verdienen door te wedden op de uitkomst van deze gevechten. De gewonnen tokens kunnen investeerders later verzilveren via een crypto exchange, opnieuw gebruiken om mee te spelen of staken in de lucratieve stakingpool.

Meme Kombat heeft momenteel een zeer aantrekkelijke staking pool met een APY van ruim 150%. Hier kunnen investeerders zelfs nu al van profiteren, want het is al mogelijk om $MK tokens te staken tijdens de presale.

Deze altcoin die gaat exploderen is momenteel nog verkrijgbaar in de presale. De presale loopt af wanneer alle 6 miljoen beschikbaar gestelde tokens zijn verkocht. Op het moment van schrijven is er al meer dan $7,3 miljoen opgehaald van het doel van $8 miljoen. Wees er dus snel bij!

Nu $MK Token Kopen


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.