uwerx pb 95
Persbericht

Potentiële investeerders kunnen 30x winst maken met deze drie munten: Uwerx (WERX), ImmutableX (IMX) en Cardano (ADA)

Met behulp van blockchain-technologie hebben crypto’s innovatieve veranderingen teweeggebracht in verschillende industrieën, van traditioneel bankieren en investeringen tot transport en toeleveringsketens.

Ze bieden niet alleen handels- en financiële diensten aan om beleggers te helpen, maar ze bieden ook opwindende functies die de acceptatie stimuleren, waardoor de kansen van beleggers om hoge opbrengsten te verdienen worden vergroot. Het is bekend dat de cryptomarkt rijkdomscheppende projecten biedt voor investeerders die bereid zijn een gokje te wagen op de markt.

Dit artikel belicht drie veelbelovende cryptoprojecten, Uwerx, ImmutableX (IMX) en Cardano (ADA), en hoe ze uw portfolio met 30x kunnen vergroten.

Uwerx (WERX): de freelancemarkt verstoren met de nieuwste blockchain-technologie

Uwerx wordt een gedecentraliseerd project dat tot doel heeft klanten en freelancers betere kansen te bieden door een blockchain-aangedreven freelance-platform te creëren. Dit platform zal een groot aantal unieke en handige tools bevatten om bedrijven en particulieren in de freelancesector te ondersteunen, van beveiligde escrow-betalingen en prestatiebeloningen tot geschillenbeslechting en een eerlijk beoordelingssysteem om klanten en freelancers op hun best te houden.

Particulieren en bedrijven met toegang tot Uwerx kunnen vacatures creëren, inhuren en zelfs werken met freelancers van over de hele wereld. Zoals voorspeld door analisten, zal de freelancemarkt tegen 2023 een stijging van $ 455 miljard zien, waarbij meer dan 18% van de bedrijven wereldwijd zegt dat ze hun afhankelijkheid van freelancers zullen vergroten.

Een verrassende 60% zegt dat ze misschien hetzelfde tempo als vorig jaar aanhouden. Naarmate meer bedrijven de diensten van freelancers gebruiken voor hun projecten, zijn we ervan overtuigd dat dit het beste moment is om in Uwerx te investeren.

Uwerx bevordert transparantie en veiligheid. Het probleem van diefstal en plagiaat is een groeiende zorg geworden onder freelancers en klanten. Dit is een van de gebieden die Uwerx wil verbeteren.

Op het platform worden alle portfoliogegevens automatisch toegeschreven aan de eigenaren als de oorspronkelijke makers en zorgvuldig opgeslagen in de blockchain, zodat dieven er geen toegang toe hebben. Uwerx garandeert beschermde intellectuele eigendomsrechten aan elke gecertificeerde eigenaar.

Meer dan 300.000.000 WERX-tokens zullen worden vrijgegeven voor voorverkoop en er zal een 25-jarige liquiditeitsvergrendeling worden gebruikt om het geld van investeerders veilig te stellen. Beleggers kunnen een WERX-token kopen voor $ 0,005 met verschillende crypto’s, waaronder Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) en Ethereum (ETH). Analisten zijn vrij optimistisch over het project, aangezien cryptovoorspellingen aantonen dat de prijs van WERX zou kunnen stijgen tot $ 1,20 in Q3/Q4 2023.

Met de recente auditgoedkeuringen van InterFi en Solidproof zullen investeerders ook blij zijn te weten dat de eigenaren van het platform afstand zullen doen van hun eigendom van het slimme contract wanneer de belastingen tot nul worden verlaagd.

Word een NFT-gigant met ImmutableX (IMX)

ImmutableX (IMX) is een Layer-2 crypto gebaseerd op de Ethereum (ETH) blockchain. Het heeft tot doel de infrastructuur van de digitale wereld te delen met een brede stroom gebruikers via zijn onveranderlijke NFT’s.

ImmutableX (IMX) beschikt over een NFT-marktplaats die de handel in digitale verzamelobjecten en een NFT-muntplatform ondersteunt.
ImmutableX (IMX) is een krachtig liquiditeitsplatform geworden voor op blockchain gebaseerde producten, op NFT gebaseerde games en marktplaatsen. Game-ontwikkelaars kunnen genieten van snellere services en ervaren lagere toegangsdrempels door de API’s van het platform en programmeertaalspecifieke SDK’s.

Via ImmutableX (IMX) hebben gamers toegang tot tal van directe transacties en evenementen, genieten ze van nul gaskosten en kunnen ze compromisloos communiceren met andere online games en applicaties.

ImmutableX (IMX) ondersteunt meer dan 9000 transacties per seconde door gebruik te maken van Layer-1-beveiliging op de Ethereum (ETH)-keten. De marktprijs is $ 1,45, met een stijging van 3,08% in de afgelopen week.

Cardano (ADA): het nummer één platform voor veilige transacties

Cardano (ADA) zou een idee van de volgende generatie zijn van wat het Ethereum-netwerk zou kunnen bieden. Via een Proof-of-Stake-consensusprotocol (Ouroboros) kan Cardano (ADA) verschillende transacties tegen lage kosten valideren.

Cardano (ADA) wordt gerangschikt als een van de grootste crypto’s op basis van marktkapitalisatie, handelend tegen $ 0,346, met een stijging van 13,21% in de afgelopen week. Cardano (ADA) netwerkontwikkelaars kunnen verschillende projecten op de blockchain bouwen, zoals gedecentraliseerde financiële applicaties, nieuwe crypto-tokens, games en nog veel meer.

Cardano’s (ADA) blockchain bestaat uit twee afzonderlijke lagen die transactierecords uitvoeren en opslaan. Het native token, ADA, wordt getipt om de komende 20 jaar in waarde te blijven stijgen vanwege de milieuvriendelijkheid van de blockchain.

De drie bovenstaande munten kunnen u 30x winst op uw investeringen opleveren. Volgens cryptovoorspellingen heeft u echter een grotere kans om uw investeringsrendement te verhogen met Uwerx.

Uwerx biedt u de kans van uw leven; doe daarom mee aan de voorverkoop om de toekomstige voordelen van het project te krijgen. Volg de onderstaande links voor meer informatie over dit opwindende nieuwe project, Uwerx.

Presale: invest.uwerx.network

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Website: https://www.uwerx.network