Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Premier League Team gaat Dogecoin shirts dragen

Spelers van het Engelse voetbalteam Watford F.C. gaan Dogecoin shirts dragen in het nieuwe Premier League seizoen.


Dogecoin te bewonderen in de Premier League

Spelers van het Engelse voetbalteam Watford F.C. zullen dit seizoen het logo van de Dogecoin op hun shirts dragen. Zo laat de Britse sportoutlet The Athletic weten. Dogecoin verschijnt op alle Watford shirts.

Het logo van de munt wordt betaald door de crypto casino Stake.com. De deal heeft een waarde van minimaal £700.000 ($970.500) en zal betaald worden in crypto. Stake.com is ook van plan om 10 miljoen DOGE (ter waarde van $2 miljoen) weg te geven.

Dogecoin is tot nu toe nog nooit te zien geweest bij spraakmakende sportevenementen in Groot-Brittannië. Maar het is niet ongebruikelijk dat de Shiba Inu zijn weg vindt naar sportstadions. De supporters van de coins hebben sinds 2014 verschillende keren atleten en sportevenementen gesponsord. Dogecoin houders hebben NASCAR-coureur Josh Wise en het bobsleeteam van de Olympische Winterspelen van Jamaica gesponsord.


Niet de eerste crypto sponsoring

De Stake.com deal is niet de eerste crypto sponsoring van Watford. In het voetbalseizoen 2019-2020 droeg het voetbalteam Bitcoin shirts om de crypto valuta te promoten. Dat was onderdeel van een deal met een andere site voor sportweddenschappen, namelijk Sportsbet.io.

Dat Dogecoin straks te zien is in heel Engeland is een mooie opsteker voor DOGE investeerders.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten