Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Prijs van Ripple’s XRP token stijgt plotseling met 10%

Ripple’s XRP token is zojuist begonnen aan een flinke opmars. De prijs is namelijk in een uur tijd met bijna 10 procent gestegen.


Eindelijk weer een sprankje hoop voor Ripple fans

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,440. Dit terwijl de koers een uur geleden nog rond de $0,392 lag. Dat betekent dat de prijs in een uur tijd met bijna 10 procent is gestegen.

De opleving die we op dit moment meemaken is de eerste echte prijsstijging na de pump & dump die op 1 januari veroorzaakt werd door een telegram groep met meer dan 300.000 leden. Die dag steeg de XRP prijs namelijk tot een hoogtepunt van $0,755. Echter, vlak nadat dit hoogtepunt werd bereikt crashte de koers naar een dieptepunt van $0,34. De hype rondom XRP leek abrupt tot een einde te zijn gekomen maar vandaag is een sprankje hoop voor Ripple fans.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Wat is de reden van de prijsstijging?

Waar de prijsstijging van vandaag precies vandaan komt is lastig te zeggen. Er is op dit moment namelijk geen expliciete reden voor aan te wijzen. Daarom schrijven wij de koersstijging van vandaag vooral toe aan een stukje opluchting onder Ripple investeerders en het feit dat er op 22 februari een eerste zitting aan zit te komen.

Wanneer deze zitting positief uitpakt voor Ripple Labs bestaat de kans dat de XRP prijs explosief gaat stijgen. Naarmate deze datum dichterbij komt bestaat de kans dus dat de hype rondom de XRP-token weer toe zal nemen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten