Altcoin,

Prijzen van Bitcoin SV (BSV) en Bitcoin Cash (BCH) Stijgen

De crypto markt kleurt vandaag groen. Eigenlijk alle top 20 crypto’s zien hun koers vandaag stijgen. Er zijn twee munten die een enorme prijsstijging laten zien vandaag, dat zijn: Bitcoin SV en Bitcoin Cash.


Bitcoin Cash (BCH) prijs stijgt met 7,6%

Eén van de best presterende cryptomunten van vandaag is Bitcoin Cash. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BCH token rond de $232,42 dollar. 1 dag geleden lag de BCH prijs nog rond de $215,50 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met bijna 8 procent is gestegen.

 
BCH/USD

Het is niet helemaal duidelijk waarom de twee hardforks van Bitcoin vandaag zo hard stijgen. Wel weten we dat Bitcoin.com, de site achter Bitcoin Cash, vandaag een startup bedrijf genaamd O3 Labs heeft overgenomen. De startup zal vanaf nu applicaties gaan bouwen voor Bitcoin Cash.

 

Bitcoin SV (BSV) prijs stijgt met 16%

Bitcoin SV (BSV) is de absolute winnaar van vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 BSV token rond de $105,06 dollar. 1 dag geleden lag de BSV prijs nog ‘slechts rond de $90,44 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met een ongelofelijke 15.65 procent is gestegen.

 
BSV/USD

Vandaag rond 12:00 ‘s middags vloog de BSV prijs de lucht in. Op dit moment zien we de prijs wat consolideren.