Ripple labs, Ripplenet
Ripple

Prominent Beoordelingsbureau Plaatst XRP in Top 5 cryptocurrencies

Het Hong Kong Virtual Asset Consortium (HKVAC), een vooraanstaand crypto beoordelingsbureau, heeft XRP opgenomen in hun top 5 van cryptocurrencies. Deze erkenning weerspiegelt de recente positieve ontwikkelingen rondom XRP, waaronder een belangrijke gerechtelijke uitspraak in juli dit jaar in de langdurige rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Wat is HKVAC?

HKVAC is een toonaangevend beoordelingsbureau gespecialiseerd in digitale activa. Ze streven ernaar van Hong Kong een wereldleider te maken op het gebied van veilige cryptocurrency markten. De door HKVAC uitgegeven beoordelingen kunnen een grote impact hebben op de waarde en perceptie van cryptocurrencies.

Bij een positieve beoordeling kan een munt worden opgenomen in belangrijke indices zoals de HKVAC Key Indexes en de HKVAC Market Index. Deze indices bieden een samengestelde selectie van cryptocurrencies, ideaal voor beleggers die zich willen oriënteren in de crypto-wereld zonder diepgaande expertise.

Beoordeling mogelijk impact op de XRP koers

De toevoeging van XRP als top 5 cryptocurrency betekent dat de munt ook een groter aandeel krijgt in de indexes. Dit kan ervoor zorgen dat er meer geld uit financiële instituties en traditionele beleggers naar de altcoin stroomt, wat op termijn goed is voor de XRP koers. 

Echter, ondanks deze positieve ontwikkeling, heeft XRP een moeilijke week doorgemaakt. De koers is de afgelopen zeven dagen met 6,3% gedaald en ligt nu weer onder de $0,50. Hiermee keert de prijs terug naar de niveaus van vóór de significante uitspraak van rechter Torres in de zaak met de SEC.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers