pullixpbpb
Persbericht

Pullix (PLX) staat op het punt om in februari met 20% te stijgen, staan Solana (SOL) en Ripple (XRP) op het punt om een hoogtepunt te bereiken?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ripple (XRP) stijgt in waarde en heeft een bullish prestatie op de grafieken getoond. Ondertussen sprong Solana (SOL) in de afgelopen week en ging boven het $100 niveau voordat het terugviel eronder. Dit korte moment van opwaartse beweging stuurde een bullish golf door de hele ruimte, en Pullix (PLX) staat op het punt om binnenkort met 20% te stijgen. Om te begrijpen waarom dit het geval is, zullen we de prestaties op de grafiek van al deze cryptocurrencies bespreken.

Pullix (PLX) zal een Prijsstijging Ervaren omdat het CEX- en DEX-elementen Combineert

Pullix (PLX) zal een uitgebreid ecosysteem creëren dat essentiële liquiditeits- en transparantieproblemen in de TradFi-ruimte kan oplossen. Door enkele van de meest invloedrijke elementen die in CEX’s en DEX’s worden gevonden te combineren, kan het een alles-in-één platform vestigen waar iedereen elk activum kan beginnen te verhandelen, inclusief forex, aandelen, ETF’s, crypto en meer.

Het platform zal gebruikers de kans geven om toegang te krijgen tot yield farming. Ze kunnen crypto staken en toegang krijgen tot liquiditeitsvoorzieningen voor passieve inkomstenkansen. Daarnaast kunnen gebruikers eeuwigdurende futures of contracten voor verschillen (CFD’s) verhandelen terwijl ze ook toegang krijgen tot de veilige opslag van cryptocurrencies. Gebruikers zullen ook kunnen deelnemen aan een NFT Launchpad en een DeFi-ecosysteem. Deze aspecten zullen hen extra mogelijkheden bieden.

Als een van de nieuwste DeFi-projecten heeft het het potentieel om het meest te stijgen. Tijdens Fase 7 van zijn blockchain ICO wordt PLX aangeboden tegen $0,1. Hoewel vroege investeerders 150% ROI kregen, kunnen nieuwe investeerders meer waarde krijgen aangezien het binnenkort met 20% zal stijgen, en er wordt voorspeld dat het 100x zal pieken na de lancering.

Solana (SOL) Stijgt 325% YTD – Kan Het Verder Stijgen?

Solana (SOL) ervoer een lichte neerwaartse trend ondanks een stijging van 12,6% in de afgelopen zeven dagen. De year-to-date (YTD) toename van de Solana-prijs was 325%, en zijn momentum zou kunnen leiden tot een verdere opwaartse beweging in de komende handelssessies.

De Solana-crypto moet nu een doorbraak boven het $100 bereik maken om nieuwe hoogten te bereiken. Dit kan gebeuren, ervan uitgaande dat de altcoin boven de sleutelgemiddelden uitkomt. Zijn huidige steun is op $96, maar volgens de Solana-prijsvoorspelling kan het eindigen in 2024 met een waarde van $170,35.

Ripple (XRP) Zal $0,8554 Bereiken tegen het Einde van Q4, 2024

Ripple (XRP) zou binnenkort een aanzienlijke opwaartse beweging kunnen ervaren en als deze trend doorzet, zijn nieuwe hoogtes mogelijk. Crypto-analist Matthew Dixon wendde zich tot X (Twitter) en analyseerde de prestaties op de grafiek van de cryptocurrency.

Volgens de gemaakte schattingen zal de Ripple-prijs binnenkort dalen naar het $0,50 niveau voordat er een stijging kan plaatsvinden. Daarnaast wees de analist erop hoe de Ripple-crypto stabiel lijkt te worden, wat aangeeft dat er binnenkort een grote prijswijziging aankomt. Gebaseerd op de gegevens op de grafiek, geeft de Ripple-prijsvoorspelling aan dat het 2024 kan afsluiten met een waarde van $0,8554.

Samenvatting

Het is duidelijk dat zowel Solana (SOL) als Ripple (XRP) aanzienlijke groei moeten doormaken om nieuwe hoogten te bereiken in 2024. Ondanks hun bullish gegevens op de grafiek, heeft de blockchain ICO voor Pullix de meeste aandacht getrokken omdat het het hoogste groeipotentieel heeft, met een sprong van 20% in de nabije toekomst en 100x bij lancering.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie de onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.