Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Pundi X stijgt vandaag opnieuw met 30 procent

Pundi X blijft zijn lijn omhoog doorzetten en stijgt vandaag opnieuw met meer dan 30 procent. Wat is de reden?


Pundi X blijft stijgen

Ook vandaag ziet Pundi haar koers flink stijgen de prijs van 1 token bereikte zojuist zelfs een hoogtepunt van de $0,0088. Dit terwijl het 1 dag geleden nog ‘slechts’ rond de $0,0064 lag. Dat betekent dat de prijs vandaag met meer dan 30% is gestegen.

Er heerst al een tijd lang veel positiviteit rond de token. Deze positiviteit wordt mede veroorzaakt door de tokenswap die eraan zit te komen. Tijdens deze tokenswap zal Pundi X een nieuwe token-ticker krijgen. De ticker verandert dan van NPXS naar PUNDIX. Met deze naamverandering gaat nog een ander belangrijk gegeven gepaard. Op 30 maart 2021 kunnen gebruikers 1.000 NPXS tokens ruilen voor 1 PUNDIX. Dit zal waarschijnlijk betekenen dat de prijs van 1 PUNDIX dus ongeveer 1000x hoger zal liggen dan van 1 NPXS token.

Sinds deze aankondiging is niet alleen de prijs, maar ook het sentiment onder investeerders omhoog geschoten. Vandaag kwam zelfs naar buiten dat Pundi X trending is op Coingecko. Daarnaast zijn investeerders positiever over Pundi X dan over alle andere cryptocurrencies.

Aangezien 30 maart een extreem belangrijke datum is voor de munt, is de verwachting van veel analisten dat de munt nog meer gekke sprongen zou kunnen maken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten