Altcoin Nieuws

Wat moet je weten over de token swap van Pundi X?

De community van de cryptomunt Pundi X heeft gekozen voor een nieuwe token-ticker. De nieuwe ticker verandert van NPXS naar PUNDIX. Met deze naamverandering gaat nog een ander gegeven gepaard. Het totale aantal tokens wordt gedeeld door 1000.


Wat is Pundi X?

Pundi X is een ontwikkelaar van blockchain-aangedreven apparaten met als doel retailbedrijven te transformeren met zijn blockchain-gebaseerde verkoopoplossing. De oplossing stelt detailhandelaren en consumenten in staat om winkel-transacties uit te voeren op de blockchain.

Pundi X werd opgericht in 2017 en lanceerde zijn ICO in januari 2018 als ’s werelds eerste point-of-sale-oplossing. Na een succesvolle ICO heeft het bedrijf verschillende, op detailhandel gerichte diensten, gelanceerd waaronder XPOS, XWallet en XPASS, evenals ’s werelds eerste blockchain-telefoon genaamd BOB.


NPXS verandert naar PUNDIX

De token-swap van de Pundi X begint op 30 maart 2021. Gebruikers kunnen dan 1.000 NPXS tokens ruilen voor 1 PUNDIX. Dit zal waarschijnlijk betekenen dat de prijs van 1 PUNDIX dus ongeveer 1000x hoger zal liggen dan van 1 NPXS token.

Het lijkt erop dat investeerders blij zijn met de aankondiging. De prijs van de munt is in de afgelopen dagen namelijk aanzienlijk gestegen. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 NPXS token rond de $0.007664. Dit terwijl de koers een week geleden nog ‘slechts’ rond de $0,002621 lag. Dat betekent dat de koers in 7 dage tijd met ongeveer 196.5% is gestegen.

NPXS koersverloop – Bron: Tradingview

Gebruikers van Pundi kunnen hun NPXS-tokens op verschillende manieren omwisselen voor PUNDIX-tokens. Houders van ERC20-wallets kunnen wisselen via handmatige on-chip swaps. Gebruikers kunnen ook automatisch wisselen in de XWallet. De kans is ook groot dat crypto exchanges de swap automatisch uitvoeren voor Pundi-houders. Als dit duidelijk is zal dit bericht ge-update worden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten