NgtRush
Persbericht

Pyth Network, SUI en NuggetRush Presale behouden positieve vooruitzichten te midden van marktbrede flush

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Pyth sprong medio maart naar een nieuw record aller tijden (ATH).
  • Sui heeft een nieuw gamingpartnerschap aangekondigd.
  • NuggetRush verkoopt meer dan 240 miljoen NUGX-tokens nu de lanceringsronde van de voorverkoop bijna ten einde is.

De toenemende acceptatie van de prijsfeeds van Pyth heeft bijgedragen aan de veerkracht van het fonds in de huidige bearish markt. Ook Sui is sinds begin maart stabiel gebleven.

Toch trekt het miningspel van NuggetRush (NUGX) de meeste aandacht nadat bij de voorverkoop meer dan 240 miljoen tokens werden verkocht. Vroege investeerders hebben een ROI van 90% behaald toen de waarde van NUGX steeg naar $0,019. Maar kan het één van de beste cryptomunten worden? Laten we bespreken.

NuggetRush Kopen

Pyth bereikt $1 ondanks de inzinking van Bitcoin

Pyth zet zijn snelle stijging voort ondanks de bearish golven die zijn veroorzaakt door de recente daling van Bitcoin. De inzetactiviteit op Pyth is sinds het begin van het jaar aanzienlijk gestegen. Het aantal stakers op Pyth is gestegen van 11.000 in december 2023 naar ongeveer 178.000 medio maart 2024. Uit Dune-analyses blijkt ook dat de waarde van de ingezeten PYTH-tokens boven de $1,34 miljard is gestegen.

PYTH werd op 7 februari verhandeld tegen $0,4789. Ruim twee weken later steeg het met 16,6% naar $0,5584 op 22 februari. PYTH groeide met 11,8% naar $0,6248 op 6 maart, voordat het een sprong van 71,3% maakte naar $1,0706 op 17 maart.

Analisten verwachten dat Pyth bullish zal blijven vanwege de toenemende integratie van zijn prijsfeeds. Op 18 maart kondigde Pyth de integratie aan met Eddy Finance, een Omni-chain DEX gebouwd op Zeta. Synfutures heeft ook meer dan 450 Pyth-prijsfeeds geïntegreerd. Analisten verwachten dat deze trend zich zal voortzetten, waardoor de waarde van PYTH met 17,3% zal stijgen naar $1,2559.

Sui verwelkomt zijn eerste native game

Op 15 maart 2024 kondigde Sui een samenwerking aan met OnBuff om de BRICK POP-game te lanceren. Het nieuws maakte de Sui-gemeenschap enthousiast omdat het een uitbreiding van zijn blockchain-diensten aangaf. Bovendien viel het samen met Sui’s stagnatie ondanks de recente bull run.

Vanaf 5 februari werd SUI op 5 februari verhandeld tegen $1,5725. Het steeg met 9,3% naar $1,7197 op 22 februari. Twee weken later daalde SUI met 9,5% naar $1,5557, voordat het zich met 3,5% herstelde tot $1,6117 op 17 maart.

Sui zou verder kunnen stijgen dankzij zijn strategische investering in het Cetus-protocol. Bovendien heeft Suilend, een toonaangevend DeFi-leenplatform op Sui, zijn mainnet gelanceerd. Analisten zeggen dat Sui’s aanbod van goedkopere vergoedingen en onmiddellijke finaliteit ontwikkelaars van andere top DeFi-projecten zou kunnen aantrekken. Dit zou de waarde van SUI met 31,2% kunnen doen stijgen tot $2,1158.

NuggetRush wordt een topprioriteit voor investeerders, wat leidt tot de verkoop van 240 miljoen tokens

NuggetRush (NUGX) heeft veel gamers en investeerders geboeid met zijn plannen voor een meeslepende miningervaring. De game maakt gebruik van eersteklas 3D-technologie en biedt hoogwaardige graphics en een realistische miningervaring. NuggetRush (NUGX) biedt spelers de kans om een fortuin op te bouwen door opgegraven grondstoffen te delven en te verkopen.

Gamers kunnen de mininguitdagingen, speurtochten, gevechten en gerangschikt spel verkennen. Je kunt alleen door NuggetRush (NUGX) reizen, taken voltooien en spelbeloningen verdienen. NuggetRush biedt ook mogelijkheden voor partnerschap en samenwerking. Hierdoor kunnen spelers miningtaken als groep voltooien en gedeelde beloningen verdienen. Het bevordert ook de deelname van de gemeenschap aan NuggetRush (NUGX).

Gamers zullen genieten van gouden beloningen en de mogelijkheid om NFT’s in te zetten. Deze gouden beloningen komen in de vorm van RUSHGEM NFT’s, die kunnen worden geruild op de marktplaats van de game. Een ander voordeel van NuggetRush (NUGX) zijn speciale beloningen voor levendige deelname aan community-evenementen.

NuggetRush (NUGX) zal zijn stijgende lijn in de game-industrie voortzetten, aangezien investeerders 240 miljoen tokens hebben verworven in zijn blockchain ICO. De waarde ervan is ook met 5,5% gestegen ten opzichte van de prijs in de vijfde ronde van $0,018. Nu bevindt NUGX zich in de lanceringsronde van zijn voorverkoop en wordt verhandeld tegen $0,019. De waarde ervan zal naar $0,020 stijgen. Vervolgens wordt het officieel genoteerd op gedecentraliseerde beurzen.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.