raboo
Persbericht

Raboo’s AI-memes overtreffen play-to-earn tokens, en stijgen uit boven Axie Infinity en Gala

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptosector omvat niet alleen digitale valuta, maar ook de uitgebreidheid van zijn toepassingen. De voortdurend groeiende sector houdt zich bezig met NFT’s, web3-betalingen, play-to-earn tokens en nog veel meer. Hoewel Axie Infinity en Gala favorieten zijn onder investeerders, heeft Raboo opschudding veroorzaakt met zijn veelbesproken voorverkoop. Deze nieuwe speler op de blockchain biedt het beste van niet één, maar drie werelden. Hier is waarom je op deze hype trein zou moeten springen:

Axie Infinity gaat samenwerken met Meta en introduceert nieuwe functies

Axie Infinity is een populair cryptocurrency- en NFT-gamingplatform. De eigen token van het platform, AXS, is gestegen in de marktkapitalisatieranglijst door de toenemende populariteit van play-to-earn-systemen. Onlangs kondigde Axie Infinity een partnerschap aan met Meta om zijn spel te integreren met de sociale media platforms van Meta.

Bovendien heeft Axie Infinity nieuwe functies geïntroduceerd, zoals de mogelijkheid om Axies te fokken en te evolueren. Deze ontwikkeling volgt op de vernieuwde gebruikersinterface van het bedrijf. Analisten geloven dat deze updates nieuwe investeerders hebben aangetrokken, wat bijdraagt aan de prijsstijging van de token. Met een sterke gemeenschap en voortdurende innovatie verstevigt Axie Infinity zijn positie.

Hoewel AXS april begon met een waardering van meer dan $11, is de token verder gezakt naar iets meer dan $7,1 op dit moment. De huidige marktomstandigheden duiden op een slechte tijd voor de meeste cryptotokens aangezien ze de gevolgen ondervinden van de stabilisatie van Bitcoin.

Gala Versterkt Positie in Web3 Ruimte

In het eerste kwartaal van 2024 kondigde Gala een partnerschap aan met de gerenommeerde game-ontwikkelaar Ubisoft, om AAA-kwaliteitsspellen naar de blockchain te brengen. Deze samenwerking heeft aanzienlijke belangstelling gewekt, waardoor nieuwe gebruikers en crypto-investeerders naar het platform werden aangetrokken.

Daarnaast heeft Gala zijn ecosysteem uitgebreid met de lancering van zijn eigen NFT-marktplaats. Deze marktplaats stelt gebruikers in staat om unieke digitale activa te kopen, verkopen en verhandelen. Het platform heeft ook een toestroom van nieuwe spellen en ontwikkelaars gezien, waardoor het aanbod verder is uitgebreid.

Ondanks grote stappen in interoperabiliteit en partnerschappen, blijft de waarde van Gala dalen. Alleen al in de afgelopen maand verloor de web3-gigant meer dan 30% in wat lijkt op activiteit in een berenmarkt. Als gevolg hiervan maken Gala-investeerders zich bijzonder zorgen over niet nagekomen beloftes, waardoor ze hun portefeuilles spreiden om ruimte te maken voor veelbelovende nieuwkomers zoals Raboo in de cryptoruimte.

Raboo: AI-memes en toegenomen gebruikersactiviteit drijven prijsstijging

Raboo is een sociaal platform dat enorm aan tractie wint in de web3-ruimte. Deze nieuwe $RABT-token bevat invloeden van NFT’s, memes en kunstmatige intelligentie. Het opkomende crypto-project is een pionier op het nog onontgonnen gebied van AI-memes.

Onlangs kondigde Raboo een succesvolle financieringsronde aan, waarbij meer dan 1 miljoen dollar aan investeringen werd veiliggesteld. Deze instroom van kapitaal stelt Raboo in staat om zijn platform verder te ontwikkelen, waar gebruikers unieke digitale activa kunnen creëren, verzamelen en verhandelen. Dit project heeft ook een toename gezien in door gebruikers gegenereerde inhoud.

Bovendien heeft Raboo’s gemeenschapsgerichte aanpak een ondersteunende omgeving bevorderd, waarin kunstenaars en verzamelaars kunnen verbinden en samenwerken. Met de openbare voorverkoop nu in de derde fase, wordt de $RABT-token verkocht voor $0,0042 per stuk, terwijl we de opkomst van een blue-chip-token gadeslaan.

Conclusie

Axie Infinity en Gala hebben moeite om de aandacht van hun investeerders vast te houden door een oververzadigde markt. Als een van de prominente AI-meme munten, is Raboo de beste keuze voor goede investeringsrendementen.

Je kunt deelnemen aan de voorverkoop van Raboo hier.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.