Altcoin

Ravencoin (RVN) Stijgt naar record hoogte +27 procent

De cryptocurrency markt vertoont positieve tekenen. De Bitcoin koers ligt weer boven de $4000 dollar en ook altcoin koersen kleuren groen. Vooral die van Ravencoin. De RVN prijs stijgt vandaag met meer dan 27 procent.

 

Ravencoin (RVN) stijgt in 1 maand met 490 procent

Wanneer de Bitcoin koers stijgt of stabiel is hebben altcoins de neiging om uit te breken. Ravencoin is hierop geen uitzondering. De munt lijkt te profiteren van de positiviteit op de crypto markt.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ravencoin rond de $0,065 dollar. Eén dag geleden lag de prijs nog slechts rond de $0,051 dollar. Dat betekent dat de RVN koers vandaag gestegen is met meer dan 27 procent.

Dat de Ravencoin koers vandaag stijgt is geen uitzondering. De munt maakt een enorme opmars mee. In slechts 1 maand tijd is de Ravencoin koers met een ongelofelijke 490 procent is gestegen.

 
ravencoin koers

Wat is Ravencoin (RVN)?

Ravencoin is een peer to peer blockchain netwerk die specifiek gericht is op het veilig uitwisselen van digitale activa. Net zoals Monero is Ravencoin gericht op privacy. Het is een opensource project gebouwd op een code fork van de originele Bitcoin. Ravencoin is gelanceerd op 3 januari 2018 zonder ICO, pre-mine of masternodes.