Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Ravencoin stijgt met 865% nu interesse in tokenized securities groeit

De recente controverse over traditionele brokers die aandelenaankopen beperken, wierp een positief licht op tokenized securities. Hierdoor zien we een verhoogde interesse in projecten zoals Ravencoin.


Nieuw all-time high en record in handelsvolume

De prijs van Ravencoin (RVN) is in februari flink gestegen doordat een nieuwe golf van koopvolume de prijs van de munt in de afgelopen 20 dagen met meer dan 800% heeft laten stijgen. Op 29 januari lag de prijs nog op $0,016. Slechts 21 dagen later bereikte de munt een nieuw hoogtepunt van $0,295. Ook het dagelijks-handelsvolume brak een nieuw record met $1,28 miljard.

Ravencoin koersverloop – Bron: Tradingview

Als we op het twitteraccount van het project kijken zien we dat ze ingaan op de huidige problemen van de aandelenmarkt. Op 27 januari schreef het account:

“Aandelenmarkten zijn aan het veranderen. Ravencoin is er voor degenen die diensten willen bouwen of activa willen uitgeven.”

Traditionele financiële markten stonden op dat moment onder druk dankzij r/Wallstreetbets.en de squeeze op GameStop-shorts. Dit leidde er vervolgens toe dat brokers de toegang tot meerdere aandelen opschortten. Een tweet op 29 januari luidde als volgt:

“Ravencoin is specifiek ontworpen en ontwikkeld met effecten als een belangrijke use case. De problemen die zich voordoen op openbare markten als gevolg van slechte grootboeken worden opgelost door gedistribueerde grootboektechnologie.”

Het twitter volume van Ravencoin schoot op dat moment omhoog. Social media speelde dus een grote rol in de koersstijging. Op dit moment zakt de koers weer wat terug maar het 24-uurs handelsvolume blijft hoog, namelijk $2,76 miljard

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten