VideoGames
Blockchain

Razer laat gamers kennis maken met DeFi-wereld

Gamers en klanten het gaminghardwarebedrijf Razer zullen in samenwerking met Cake gamers laten kennismaken met de wereld van gedecentraliseerde financiën (DeFi).

Razer Gold Beloningsprogramma

Razer is wereldwijd een groot merk op het gebied van gaminghardware. Zij hebben een beloningsprogramma genaamd Razer Gold, waar gamers een valuta genaamd ‘Razer Silver’ kan verdienen en deze vervolgens kan inwisselen voor diverse hardware of digitale beloningen. Gamers kunnen hier bijvoorbeeld kiezen voor Steam-games of kortingsbonnen.

Cake DeFi werkt samen met het beloningsprogramma van Razer om klanten de mogelijkheid te bieden om Razer Silver-punten om te zetten in Cake DeFi-vouchers. Dit vormt in wezen een brug van het Razer-loyaliteitsprogramma naar de nog relatief nieuwe wereld van cryptocurrencies en DeFi-producten.

Door de nieuwe samenwerking zullen Razer-gamers exclusieve toegang krijgen tot diensten van Cake DeFi. Hun DeFi-platform biedt kortingen en aanmeldingsbeloningen aan nieuwe gebruikers die zich via de nieuwe samenwerking aanmelden. Zij ontvangen op hun beurt 10.000 Razer Silver-punten én een Cake DeFi-tegoedbon ter waarde van €5.

Deze tegoedbonnen worden op hun beurt automatisch omgezet tegen de op dat moment geldende marktwaarde in de native token ‘DFI’ van DeFiChain. Deze tokens worden vervolgens toegewezen aan de Cake DeFi-inzetpool, die iedere 12 uur beloningen uitbetaalt aan DFI-stakers.

Het Razer-platform & Cake DeFi

Razer’s softwareplatform heeft wereldwijd al een enorme naam voor zichzelf weten te creëren. Wereldwijd heeft hun platform meer dan 175 miljoen gebruikers, die allemaal gebruik maken van het pakket met applicaties om hun hardware en programma’s te beheren en aan te passen. Het bedrijf biedt ook betalingsdiensten aan via zijn Razer Fintech- en Razer Gold-services.

Cake DeFi biedt DeFi-services en -producten aan gebruikers met een primaire focus op stakingsservices voor houders van cryptocurrency. Ze opereren vanuit Singapore. Het platform heeft sinds de oprichting tot maart 2022 €317 miljoen aan stakingsbeloningen gegenereerd. Het bedrijf weet hiermee snel aan populariteit te winnen. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van Razer binnen de bredere crypto-wereld zal zijn.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC