Rebel Satoshi
Persbericht

Rebel Satoshi ($RBLZ) handhaaft geweldige vooruitzichten ondanks voortdurende uitverkoop van Bitcoin en Ethereum

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De daling van Bitcoin (BTC) heeft de crypto-crash verergerd.
  • Ethereum (ETH) is ook onder de $3000 gedaald.
  • De gemeenschap van RebelSatoshi ($RBLZ) juicht als nieuwe voorverkoopmunten stijgen.

Bitcoin staat nu onder de $60.000 terwijl de bearish markt voortduurt. De NFT-activiteit van Ethereum (ETH) is ondanks de prijsdaling gestegen.

De $RECQ-munt van RebelSatoshi genereert wijdverbreide belangstelling, aangezien deze met 85% groeide tijdens de voortdurende voorverkoop. Het project biedt een gemeenschap waar leden kunnen profiteren van NFT-handel en het inzetten van munten. Maar kan RebelSatoshi één van de beste DeFi-projecten worden? Blijf lezen.

RebelSatoshi: Beleggers voorspellen een megagolf in het derde kwartaal van 2024

RebelSatoshi ($RBLZ) is een snel groeiend project in de meme-muntenscene. Het project valt op door zijn unieke focus op het inspireren van decentralisatie via een gelijke verdeling van welvaart. Rebel Satoshi heeft eerder te maken gehad met hedgefondsen en banken. Het maakt gebruik van die ervaring naast participatie van de gemeenschap om een beweging te leiden die de cryptosector zal veranderen. RebelSatoshi ($RBLZ) streeft ernaar een grote gemeenschap op te bouwen met een marktkapitalisatie van $100 miljoen.

Het project heeft duidelijke plannen opgesteld om de ambitieuze financiële doelstellingen te verwezenlijken. Sommige plannen omvatten NFT-handel, het uitzetten van munten en arcade-gamingdiensten. RebelSatoshi biedt ook speciale community-evenementen en merchandise aan. Bovendien heeft het twee centrale tokens in zijn ecosysteem: $RBLZ en $RECQ. De eerste munt van RebelSatoshi, $RBLZ, wordt geleverd met bestuursvoordelen en stakingsrechten.

De houders kunnen APY-beloningen verdienen voor het vergrendelen van hun tokens voor een vaste periode. Ze hebben ook toegang tot speciale gemeenschapsbijeenkomsten en virtuele evenementen. RebelSatoshi ($RBLZ) beschikt ook over een unieke verzameling van 9.999 NFT’s. Bovendien gebruikt het netwerk $RECQ, een nutsmunt, voor alle aankopen, transacties, vergoedingen en beloningen.

Toegang tot de arcade-gamingdiensten wordt ook geleverd met een utility-token. $RECQ bevindt zich nu in de eerste fase van de voorverkoop en wordt verhandeld op $0,0037. In de volgende fase zal de waarde ervan stijgen naar $0,0044. $RECQ zal na de voorverkoop stijgen, net als $RBLZ, dat een stijging van 150% in zijn blockchain ICO voltooide. $RBLZ is nu live op Uniswap, DEXTools, CoinGecko en Coinstore.

Bitcoin daalt voor het eerst sinds februari onder de $60.000

Houders van Bitcoin (BTC) zijn teleurgesteld over de scherpe prijsdaling begin mei. Veel investeerders verwachtten dat Bitcoin (BTC) zou stijgen na de vierde halvering op 19 april. Het momentum van Bitcoin (BTC) daalde echter, waardoor een daling tot onder de $60.000 ontstond.

BTC werd begin april verhandeld tegen $65.446. Kort voor de halvering daalde de koers met 6,37% naar $61.276. BTC herstelde zich met 5,23% en bereikte in de laatste week van april $64.481. Vervolgens daalde de koers begin mei met 9,65% naar $58.254.

Bitcoin (BTC) zou een marktherstel kunnen stimuleren als gevolg van de groeiende vraag naar zijn spot-crypto-ETF’s. Bovendien breiden de DeFi-activiteiten van Bitcoin (BTC) zich uit als gevolg van de snelle groei van Stacks en andere L2-netwerken. Analisten zeggen dat deze factoren de interesse van beleggers in het ecosysteem van Bitcoin (BTC) kunnen vergroten. Het zou de waarde van BTC ook met 16,54% kunnen doen stijgen tot $67.894.

banner

Ethereum-houders verwachten dat een hoge netwerkactiviteit de prestaties zal verbeteren

Ethereum (ETH) is samen met andere topcryptomunten gedaald terwijl de markt wankelt door wijdverbreide bearish sentimenten. Ondanks dat Ethereum (ETH) in april boven de $3.500 werd verhandeld, is het aanzienlijk gedaald. De daling van Ethereum (ETH) komt te midden van de stijgende netwerkactiviteit die volgde op de recente Dencun-upgrades.

ETH werd begin april verhandeld tegen $3.505. Ruim twee weken later daalde de koers met 14,84% naar $2.984. ETH herstelde zich in de laatste week van april met 8,98% tot $3.252, voordat het begin mei met 8,27% daalde tot $2.969.

Ethereum (ETH) zou kunnen stijgen als gevolg van de opwinding rond de groeiende NFT-activiteit. Op 23 april overschreed het dagelijkse NFT-handelsvolume van Ethereum de $23 miljoen. De stijging kwam na een twintig dagen durende droogte in de NFT-verkoop. Analisten verwachten dat de NFT-activiteit van Ethereum (ETH) hoog zal blijven. Dit zou de waarde van ETH met 30,78% kunnen doen stijgen tot $3.883.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.