rebel satoshi
Persbericht

Rebel Satoshi’s nieuwe voorverkoop belooft hogere rendementen dan de vorige tokenlancering: Hoe hoog kan dit gaan?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Wat is Rebel Satoshi?
  • Zal de voorverkoop van $RECQ die van $RBLZ overtreffen?

De cryptomarkt heeft de afgelopen week erbarmelijk gepresteerd, waarbij de belangrijkste cryptomunten aanzienlijke verliezen noteerden. Als gevolg hiervan zijn beleggers begonnen met het migreren naar tokens die een bullish traject hebben behouden te midden van de verwoestende bearish trend. Dit verklaart waarom Rebel Satoshi, een opkomend meme coin project, koppen maakt in de crypto-wereld.

Waarom steekt Rebel Satoshi gevestigde crypto’s naar de kroon? Lees verder om erachter te komen!

Wat is Rebel Satoshi?

Rebel Satoshi is een opkomend meme coin project met een gedurfde doelstelling. Door in de rebelse voetsporen van Satoshi Nakamoto en Guy Fawkes te treden, streeft Rebel Satoshi ernaar om crypto-normen uit te dagen door te vechten tegen gecentraliseerde entiteiten. Specifiek wil Rebel Satoshi de stille meerderheid verenigen en een gemeenschap opbouwen die geniet van het trotseren van onderdrukkende regels.

Via deze gemeenschap gelooft Rebel Satoshi een marktkapitalisatie van $100 miljoen te kunnen veiligstellen, een prestatie die zou bewijzen dat de kleine jongens een kracht zijn waarmee rekening moet worden gehouden als ze zich verenigen. Echter, het verenigen van de massa’s is makkelijker gezegd dan gedaan. De aanpak van Rebel Satoshi om dit probleem op te lossen, omvat het betrekken van zijn gemeenschap bij het opbouwen van zijn ecosysteem.

Eenmaal voltooid, zal het Rebel Satoshi-ecosysteem een NFT-marktplaats bevatten voor de handel in de 9.999 unieke digitale verzamelobjecten in de Rebel NFT Vault, een stake-to-earn-programma en een arcade met meerdere spellen. De opvallende eigenschap van dit robuuste ecosysteem is de dubbele-tokenstructuur, die afwijkt van conventionele meme coins.

De twee tokens in het Rebel Satoshi-ecosysteem zijn $RBLZ en $RECQ. Elk token vervult een eigen functie, waarbij $RBLZ het lidmaatschaps- en langetermijninvesteringstoken is. Zo heeft $RBLZ een maximale voorraad van 250 miljoen tokens. Aan de andere kant is $RECQ de basisvaluta van Rebel Satoshi en heeft een maximale voorraad van 3 miljard tokens.

Het is de moeite waard om op te merken dat SourceHat, voorheen Solidity Finance, $RBLZ en $RECQ heeft geaudit om te zorgen dat hun tokenomics in orde waren. Dit verklaart waarom beleggers Rebel Satoshi beschouwen als de beste ICO om nu in te investeren!

Zal de voorverkoop van $RECQ die van $RBLZ overtreffen?

In april was $RBLZ gelanceerd op vier gerenommeerde beurzen. Dit zijn Coinstore, CoinGecko, Uniswap en DEXTools. Het is de moeite waard om te vermelden dat $RBLZ steeg van $0,001 naar $0,025 tijdens de voorverkoop, die begon op 5 november 2023 en eindigde op 29 februari. Deze stijging betekent dat $RBLZ een voorverkooprendement van 150% heeft gegenereerd.

Aan de andere kant was $RECQ in april bezig met Fase 1 van zijn lopende openbare voorverkoop. Tijdens deze fase kunnen investeerders $RECQ kopen voor $0,0037. Hoewel deze prijs investeerders een lage instapprijs biedt, vertegenwoordigt het een stijging van 85% ten opzichte van de Early Bird Ronde $RECQ-prijs van $0,0020.

Opmerkelijk is dat Rebel Satoshi de lanceerprijs van $RECQ heeft vastgesteld op $0,0125. Wanneer $RECQ stijgt naar $0,0125, zullen investeerders van de Early Bird Ronde zien dat de waarde van hun investeringen met 525% toeneemt. Ter vergelijking, investeerders uit Fase 1 zullen genieten van een ROI van 237,84%. Deze geprojecteerde voorverkooprendementen overtreffen die van $RBLZ, wat verklaart waarom $RECQ nu de beste crypto is om in te investeren!

Voor de laatste updates en meer informatie, bezoek zeker de officiële website van Rebel Satoshi of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.