Bitcoin Crypto
Bitcoin

Recordaantal Bitcoin-Adressen met minimaal $1.000 aan Bitcoin

Onlangs vrijgegeven gegevens van Blockware Solutions en Glassnode onthullen opwindend nieuws over de huidige stand van zaken op de Bitcoin (BTC)-markt. Het blijkt dat het aantal blockchain-adressen met een minimale hoeveelheid Bitcoin ter waarde van 1.000 US dollar (0,028 BTC) onlangs een opmerkelijke mijlpaal heeft bereikt, namelijk 8 miljoen adressen.

Deze indrukwekkende statistiek duidt niet alleen op aanzienlijke koopkracht, maar geeft ook aan dat Bitcoin niet-renderende activa succesvol omzet in winstgevende bezittingen.

Toegenomen activiteit van Bitcoin Whales

Deze opvallende trend weerspiegelt zich in de toegenomen activiteit van Bitcoin Whales, wat verwijst naar zeer vermogende investeerders. Dit suggereert dat zowel particuliere beleggers als institutionele investeerders zich steeds meer op de cryptomarkt begeven.

In de afgelopen 30 dagen heeft Bitcoin een stijging van bijna 25% in waarde doorgemaakt, gedreven door een optimistische stemming en de verwachting dat de Amerikaanse beurswaakhond, de Securities and Exchange Commission (SEC), binnenkort groen licht kan geven voor de handel in Bitcoin-fondsen (ETF’s). Deze waardestijging, in combinatie met de groei van het aantal adressen met minimaal 1.000 US dollar, bevestigt de positie van Bitcoin als een toonaangevende investeringscategorie.

De positieve sfeer rondom de mogelijke goedkeuring van deze ETF’s heeft de handelsactiviteiten onder Bitcoin-whales nog verder geïntensiveerd. Een eventuele goedkeuring van deze ETF’s zou kunnen leiden tot meer gereguleerde investeringsmogelijkheden en mogelijk een verdere toename van de marktparticipatie.

Bitcoin nieuws

Grote Duitsen banken gaan Bitcoin en crypto-handel aanbieden
Ook deze Centrale Banken staan klaar om rente te verlagen: Wat zijn de gevolgen voor Bitcoin?
Michaël van de Poppe: “Bitcoin koers kan snel nieuwe all-time high bereiken”
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13