Persbericht

$RECQ Voorverkoop; De Beste Tokenprestatie Die Beleggers Tot Nu Toe Hebben Gezien, SHIB en AVAX Houders Onder De Indruk

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • De voorverkoop van Rebel Satoshi’s ($RBLZ) $RECQ-token belooft een rendement van 237,8%.
  • De prijs van Shiba Inu (SHIB) wordt voorspeld om in de toekomst te stijgen boven $0,000033.
  • De prijs van Avalanche (AVAX) wordt voorspeld om de neerwaartse trend te doorbreken en te stijgen boven $50.

De schietende voorverkoop van Rebel Satoshi‘s ($RBLZ) nieuwe token, $RECQ, heeft het de beste crypto gemaakt om te kopen. Zo groot is de impact geweest dat investeerders van de top altcoins zoals Shiba Inu (SHIB) en Avalanche (AVAX) onder de indruk zijn geweest. Laten we kijken naar de factoren die $RECQ doen opvallen voor de investeerders van de top crypto munten zoals SHIB en AVAX.

De voorverkoop van Rebel Satoshi’s $RECQ Stormt de Fase 1 binnen met een Stijging van 85%

Het Rebel Satoshi project is een baanbrekende mijlpaal in het landschap van memecoins en is gebouwd op het Ethereum netwerk. Rebel Satoshi is gevormd in de ethos van Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto en kondigt ware decentralisatie aan. De Recusant gemeenschapsleden van Rebel Satoshi zijn de ruggengraat van de revolutie om de controle terug te nemen van de elites.

Rebel Satoshi beschikt over een uitgebreid ecosysteem dat rond de dubbele token-economie van $RBLZ en de $RECQ tokens is opgebouwd. Zowel de $RBLZ als $RECQ tokens voldoen aan de ERC-20 standaard en Rebel Satoshi heeft hun voorraden vastgesteld op respectievelijk 250 miljoen en 3 miljard. Het gedurfde doel van Rebel Satoshi is om te groeien naar een marktkapitalisatie van $100 miljoen. Rebel Satoshi haalde meer dan $2,5 miljoen op tijdens de voorverkoop van $RBLZ en genereerde 150% rendement voor zijn investeerders.

De voorverkoop van $RECQ begon met de Early Bird Fase tegen $0,0020 per token. Op dit moment is de voorverkoop van $RECQ in Fase 1 bij $0,0037 per token met een stijging van 85%. De totale stijging van de $RECQ token zal 237,8% zijn van de huidige prijs naar $0,0125. Daarom is de $RECQ token volgens deskundige handelaren een van de beste crypto’s om te kopen.

Shiba Inu Blijft Accumuleren Na Het Trotseren Van De Markttegenslagen

De Shiba Inu (SHIB) token maakte een scherpe daling mee naar $0,000024 op 20 maart toen de markt een correctie inging. Echter, de prijs van Shiba Inu (SHIB) herstelde snel en steeg met 33,3% naar $0,000032 op 28 maart. Maar nu de markt opnieuw volatiel is geworden, is de Shiba Inu (SHIB) token hier ook door getroffen.

Op 6 april was de Shiba Inu (SHIB) token in accumulatie op $0,000027 met een daling van 15,6%. Te midden van de ingetogen prijsactie werd Shiba Inu (SHIB) op 5 april genoteerd op de Nexo Exchange. Het L2 netwerk van Shiba Inu (SHIB), Shibarium, overschreed 413 miljoen totale transacties volgens Shibariumscan.

Als gevolg hiervan voorspellen experts dat de prijs van Shiba Inu (SHIB) in de komende maanden zal stijgen boven $0,000033.

Avalanche Beleeft een Daling Na het Bereiken van een Meerjarig Hoogtepunt

Toen de markt in maart nieuwe hoogtepunten bereikte, steeg ook de Avalanche (AVAX) token naar een meerjarig hoogtepunt. De Avalanche (AVAX) token stond op 18 maart op $63,79 voordat het samen met de markt corrigeerde. Aanvankelijk daalde de Avalanche (AVAX) token met 19

Na wekenlang de markt te hebben getrotseerd, is de Avalanche (AVAX) token opnieuw gedaald met 8,7% naar $46,75 op 6 april. Ondertussen werd op 3 april aangekondigd dat het Alvara Protocol overbrugd wordt naar het Avalanche (AVAX) netwerk. Op 5 april werd aangekondigd dat het Nimble Protocol geïntegreerd zou worden met het Avalanche (AVAX) netwerk.

Als gevolg hiervan voorspellen experts dat de Avalanche (AVAX) token in de komende maanden zal stijgen boven $50.

Voor de laatste updates en meer informatie, zorg ervoor dat je de officiële Rebel Satoshi website bezoekt of contact opneemt met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.