Reddit Logo
Blockchain, Polygon

Reddit lanceert Gen 3 NFT-avatarcontracten op Polygon

De langverwachte release van de derde generatie van de op blockchain gebaseerde digitale verzamelobjecten genaamd “Reddit Avatars” op het online discussieplatform Reddit heeft geleid tot een stroom van meningen van communitysleden en verzamelaars, aangezien de drop is ingezet op de Polygon-blockchain.

Reddit NFT-Avatars

In juli 2022 werden de eerste Non-Fungibele Token (NFT) Avatars geïntroduceerd op Reddit als een manier voor kunstenaars om hun werk te creëren en te verkopen. Wanneer gebruikers een verzamelobject kopen, kunnen ze het ook instellen als een avatar op de Reddit-website. De avatars werden in augustus 2022 gelanceerd en genereerden duizenden dollars aan verkopen voor de artiesten.

Op 5 april plaatste Reddit het Gen 3-avatarcontract op de Polygon-blockchain. Dit leidde tot voorspellingen van verschillende gebruikers dat de avatars binnen enkele minuten zouden zijn uitverkocht, terwijl anderen Reddit prezen vanwege zijn marketing- en merkbekwaamheid.

Een verzamelaar die betrokken was bij het verzamelen van de 1e en 2e generatie avatars deelde zijn opwinding en zei dat de nieuwe drop het potentieel heeft om “binnen enkele minuten” uitverkocht te zijn. Ondertussen prezen andere gebruikers de marketinginspanningen van Reddit om het verhaal over NFT’s succesvol om te vormen, waardoor anti-NFT-gebruikers neutraal of zelfs pro-NFT werden.

Terwijl sommigen zeer opgewonden zijn over de release, zijn anderen van mening dat het misschien niet zo snel verkoopt als verwacht en beschrijven ze het betalingsproces als “omslachtig”.

De NFT’s van Reddit hebben een toename van het handelsvolume gezien. Op 24 oktober 2022 bereikte de collectie een nieuw record in handelsvolume toen portefeuillehouders $3 miljoen verdienden. Op dat moment was het volume $1,5 miljoen in 24 uur, bijna een derde van het totale volume van $4,1 miljoen. Op 26 oktober slaagde de collectie er ook in om de top 10 collecties op OpenSea te bereiken voor de meeste verkopen in de week.

Blockchain nieuws

Herstructurering bij Yuga Labs na moeilijke periode
Quentin Tarantino wilde Metaverse maken voor nieuwe film
Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC