FinancePB
Persbericht

Reis naar financieel succes: BorroeFinance, Aptos en Render komen deze maand naar voren als topkandidaten

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


2023 loopt ten einde en slimme investeerders zijn op zoek naar de beste crypto-investeringen. Render (RNDR) lijkt een goede keuze te zijn na een winst van meer dan 40% op de aanstaande notering op Binance Japan.

Ook vertoonde Aptos (APT) een hoog ROI-potentieel nadat investeerders besloten hun nieuw ontgrendelde tokens te behouden. Bovendien is BorroeFinance ($ROE) van plan investeerders een enorme ROI te bieden. Laten we ons verdiepen in de voorspellingen van experts over deze tokens.

$ROE Tokens Kopen

$ROE bereidt zich voor om in 2024 nieuwe crypto-miljonairs te produceren

Als u een crypto-investeerder bent die op zoek is naar crypto-fortuin, let dan op BorroeFinance ($ROE). BorroeFinance is een door AI aangedreven platform voor fondsenwerving waarmee web3-bedrijven direct geld kunnen inzamelen door toekomstige digitale inkomsten te verkopen.

Makers van Web3-inhoud kunnen hun toekomstige abonnementen en facturen uitgeven aan populaire NFT’s en deze tegen gereduceerde prijzen verkopen.

Investeerders geloven dat $ROE het nieuwe ticket naar crypto-fortuin is, en ze hebben al $1,45 miljoen opgehaald voor het platform. $ROE wordt in de tweede voorverkoopfase verkocht voor $0,015. Deze prijs zal aan het einde van de voorverkoopfase stijgen naar $0,040, wat investeerders een enorme ROI van 167% oplevert.

Volgens deskundigen zou de $ROE in 2024 voor $0,175 kunnen worden verhandeld als gevolg van de snelle marktacceptatie. Daarom kunnen vroege investeerders in 2024 cryptomiljonairs worden.

$ROE Tokens Kopen

APT stijgt na ontgrendeling van tokens

Onlangs heeft de Aptos Foundation 24,84 miljoen tokens ontgrendeld ter waarde van ongeveer $181 miljoen. Crypto-experts voorspelden een bearish run voor APT na deze token-ontgrendelingsoefening.

De top 100 institutionele beleggers van Aptos, zoals Binance Labs en Dragonfly Capital, controleren echter ongeveer 83% van het tokenaanbod en helpen de prijs van APT te reguleren. Deze investeerders kregen 8,42 miljoen nieuwe Aptos-tokens, terwijl kerndistributeurs 11,88 miljoen kregen.

Als gevolg van dit eigendomssysteem bleef APT bullish na de ontgrendeling van de tokens op 12 november. Op 9 november werd APT verkocht voor $ 6,92; op 16 november had APT al 6,51% gewonnen en verkocht voor $7,32.

Volgens analisten houden Aptos-investeerders vast aan hun reserve-tokens, wat betekent dat APT-bulls de koopdruk zullen aanhouden en het token waarschijnlijk naar $10 zullen duwen in 2023.

Binance Japan ingesteld op RNDR-lijst

Op 15 november kondigde Binance aan dat het 13 nieuwe top-altcoins op zijn Japanse platform zou plaatsen. Gelukkig voor Render-investeerders is RNDR een van de tokens die naar verwachting op 27 november aan Binance Japan zal worden genoteerd. Analisten zijn van mening dat de introductie van Render op de enorme Japanse cryptomarkt zal bijdragen aan een bull run voor RNDR in december 2023.

Render heeft al 40,24% gewonnen sinds Binance deze aankondiging deed. Op 14 november handelde RNDR tegen $2,15. Minder dan 48 uur later steeg RNDR en werd verkocht voor $3,06. Deskundigen verwachten dat meer Render-investeerders de markt in december zullen overspoelen, wat betekent dat RNDR binnen een paar weken voor $5,10 zou kunnen handelen.

Lees hier meer over BorroeFinance ($ROE):

Bezoek de BorroeFinance-voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg BorroeFinance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.