Bullish
Bitcoin

Rekt Capital: ‘Er komt een volledige bullmarkt aan voor Bitcoin’

De populaire pseudonieme analist Rekt Capital zegt dat de bearmarkt voor Bitcoin definitief voorbij is en dat er een volledige bullmarkt in het verschiet ligt. Die eerste uitspraak is natuurlijk niet zo spannend, nadat de Bitcoin koers is opgeklommen van $15.500 naar de $43.950 die we momenteel op de borden zien.

Maar een volledige bullmarkt is iets wat nog maar moet blijken. Garanties bestaan niet in deze wereld.

Meer ruimte voor stijgingen Bitcoin

Als Rekt Capital naar de grafieken kijkt, dan is het antwoord volgens de analist simpel als het over Bitcoin gaat.

“De dagelijkse kandelaar sloot boven het patroon en ging even terug voor een hele volatiele hertest. Bitcoin blijft zichzelf echter staande houden boven de top van de structuur.

Zolang dit doorgaat is er ruimte voor nieuwe opwaartse koersbewegingen”, aldus Rekt Capital.

Op het moment van schrijven klokt de Bitcoin koers dus binnen op bijna 44.000 dollar en staat er over de afgelopen zeven dagen een stijging van 4,63 procent op de borden. Wat dat betreft gaat het helemaal niet zo slecht met de digitale munt, die op 3 januari nog een zware tik te verwerken kreeg.

Niet alleen bullish over Bitcoin

Overigens is Rekt Capital niet alleen bullish over Bitcoin. De analist kijkt in zijn Altcoin Newsletter ook nog naar Uniswap (UNI). Over die munt zegt de handelaar dat een lange-termijn opwaartse trend is bevestigd.

“UNI heeft opnieuw de top van het blauwe kanaal getest, zelfs nadat de maandelijkse kandelaar boven het zwarte niveau sloot.

Maar het macro-plaatje is veelbelovend, omdat UNI zijn uitbraak uit de blauwe marktstructuur volledig heeft bevestigd. Met andere woorden, UNI heeft zijn nieuwe opwaartse macro-trend bevestigd.

Dit heeft het gedaan via een maandelijkse sluiting boven de blauwe kanaaltop en een succesvolle hertest van de kanaaltop als nieuwe steun. Als december de maand van de uitbraak was voor UNI, dan wordt januari de maand van de hertest”, aldus Rekt Capital.

Alles bij elkaar is de conclusie van Rekt Capital dat een lange termijn macro-uptrend is begonnen voor de munt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin is klaar voor het vervolgen van zijn bullmarkt in H2 2024
Bitcoin spiegelt extreem bullish scenario
Wordt Donald Trump de redder van Bitcoin in Amerika?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?