Rebel Satoshi
Persbericht

Render en Avalanche tonen positieve trend aan, terwijl enthousiastelingen vast blijven zitten aan $RECQ-voorverkoop

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Verwacht wordt dat de Render (RNDR) in 2024 boven de $13 zal stijgen naar nieuwe hoogtepunten.
  • Avalanche (AVAX) zet zijn opwaartse trend voort en handelt boven de $45.
  • De voorverkoop van Rebel Satoshi ($RBLZ) $RECQ gaat fase 2 in na een stijging van al 120%.

De beste cryptomunten zoals Render (RNDR) en Avalanche (AVAX) laten positieve trends zien na een maand van neerwaartse trend. Ondertussen proberen investeerders van Rebel Satoshi’s ($RBLZ) voorverkooptoken, $RECQ, verdere winst te maken. Laten we eens kijken welke van de RNDR, AVAX en $RECQ de beste crypto’s zijn om te kopen voor torenhoge winsten.

Render doorbreekt de neerwaartse trend en stijgt opnieuw boven de $10

De marktvolatiliteit in april heeft zelfs één van de beste altcoins, Render (RNDR), meegesleurd. Als gevolg hiervan ging Render (RNDR) mei rood in en handelde op 1 mei op $7,03. Sindsdien is Render (RNDR) er echter in geslaagd zijn neerwaartse trend om te keren en weer te stijgen. Vanaf 6 mei handelde Render (RNDR) op $10,03 met een stijging van 42,6%.

Deze stijging in Render (RNDR) was het gevolg van het voortdurend groeiende ecosysteem. RNP-014, waarin Blender Cycles in Render (RNDR) Network wordt geïntegreerd, werd op 4 mei met 100% stemmen aangenomen. De RNP-015, Availability Rewards, ging live op Render (RNDR) voor communitydiscussies op 6 mei.

Als gevolg hiervan zijn experts optimistisch over Render (RNDR) en voorspellen ze een stijging van meer dan $13 en hoger in 2024.

banner

De lawine laat de accumulatie weer stijgen en er wordt een verdere stijging verwacht

Op 14 april, toen de markt daalde, daalde Avalanche (AVAX) ook naar $30,44. Heel april was gevuld met volatiliteit voor Avalanche (AVAX), samen met de markt. Als gevolg hiervan ging Avalanche (AVAX) op 1 mei cumulatief de maand mei in met een waarde van rond de $30,93, voordat hij hoger stuiterde.

Vanaf 6 mei is Avalanche (AVAX) met bijna 21% gestegen naar $37,41. Te midden van de accumulatie en stijging is Avalanche (AVAX) blijven groeien. Betalingsgigant Stripe integreerde bijvoorbeeld Avalanche (AVAX) op 3 mei voor crypto-onboarding. Op 6 mei werd aangekondigd dat Avalanche (AVAX) het NFT-platform van Sports Illustrated’s Tickets zou aandrijven.

Deskundigen hebben dan ook bullish vooruitzichten voor Avalanche (AVAX). Ze voorspellen een stijging van meer dan $45 en hoger voor Avalanche (AVAX) in de komende maanden.

Rebel Satoshi behaalt 120% rendement als hij fase 2 ingaat $RECQ-voorverkoop

Een project dat de afgelopen maanden niet is beïnvloed door de marktomstandigheden is Rebel Satoshi. Gebouwd op het Ethereum-netwerk en geïnspireerd door Guy Fawkes en Satoshi Nakamoto, wil Rebel Satoshi een gedecentraliseerde revolutie teweegbrengen. Rebel Satoshi is ontworpen om de groeiende marktcentralisatie uit te dagen en de controle terug te nemen van de elites via de Recusant-gemeenschap.

Rebel Satoshi is niet alleen een memecoin-project, maar heeft een enorm ecosysteem van een NFT-kluis, een gaming-arcade en staking-pools. Het Rebel Satoshi-ecosysteem wordt bestuurd door zijn dubbele tokensysteem van de $RBLZ- en $RECQ-tokens. Terwijl $RBLZ de OG-memecoin is voor Rebel Satoshi die zijn gemeenschap stimuleert, is $RECQ het nuts- en gastoken voor Rebel Satoshi. Rebel Satoshi genereerde een rendement van 150% tijdens de $RBLZ-voorverkoop en haalde meer dan $2,5 miljoen op.

Momenteel voert Rebel Satoshi de $RECQ-voorverkoop in meerdere fasen uit. Het $RECQ-token is fase 2 ingegaan met een waarde van $0,0044 per token, met een stijging van 129% tijdens de voorverkoop. Het $RECQ-token zal tegen het einde van de voorverkoop met nog eens 184% stijgen naar $0,0125. Daarom haasten investeerders zich ernaartoe en noemen $RECQ de beste crypto om nu in te investeren.

Bezoek voor de laatste updates en meer informatie de officiële Rebel Satoshi-website of neem contact op met Rebel Red via Telegram.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.