ripple, xrp, donker
Ripple

Ripple behaalt belangrijke mijlpaal en mikt op wereldwijde uitbreiding

Ripple vaart een succesvolle koers. Na enkele overwinningen in de juridische strijd met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), bevindt ook hun cryptomunt XRP zich op een opwaartse trend. Onlangs, tijdens Ripple’s jaarlijkse Swell-conferentie, onthulde het bedrijf een indrukwekkende prestatie: het biedt nu zijn klanten volledige wereldwijde uitbetalingsdekking, evenals uitgebreide opties voor wereldwijde liquiditeit.

Ripple’s wereldwijde betalingsoplossingen

Sinds de oprichting heeft Ripple zich toegelegd op het transformeren van de internationale betalingssector door de gangbare uitdagingen aan te pakken: langzame transacties, gebrek aan betrouwbaarheid en hoge kosten. Hun recente mijlpaal weerspiegelt het succes van deze missie, waarbij het Ripple-netwerk nu in staat is om betalingen naar elke locatie op aarde efficiënt te verwerken met de hulp van blockchain-technologie.

Ripple kondigt trots aan dat het nu volledige end-to-end betalingsoplossingen biedt, die financiële instellingen en kleine tot middelgrote bedrijven bereiken in meer dan 70 landen. Het bedrijf heeft een geïntegreerd dienstenpakket ontwikkeld dat alle aspecten van het betalingsproces dekt, van de initiële betalingsopdracht tot de uiteindelijke uitbetaling, waardoor gebruikers kunnen genieten van een naadloze en volledig beheerde betalingservaring.

Verwachting XRP koers

Met het bereiken van 100% wereldwijde betalingsdekking is Ripple een stap dichter bij wijdverbreide adoptie gekomen. Dit uitgebreide bereik van diensten verhoogt de waarschijnlijkheid dat financiële instellingen en zakelijke ondernemingen het Ripple-netwerk zullen kiezen voor hun internationale transacties, wat op zijn beurt de bruikbaarheid en vraag naar XRP versterkt. Naarmate Ripple deze stappen blijft zetten, lijkt de toekomstige vraag naar XRP op lange termijn alleen maar toe te nemen.

Correctie biedt koopkans

Onlangs werd erop gewezen dat experts een lichte correctie van de XRP-koers zien als een uitgelezen kans voor tactische investeerders om in te stappen. De cryptomunt heeft recentelijk een significante groei doorgemaakt en wist zich te herstellen na een terugval tot $0,45. Vooraanstaande analisten, waaronder Michaël van de Poppe, adviseren dat een verdere koersdaling naar $0,54 een optimaal moment kan zijn om XRP aan te schaffen. Dit advies krijgt extra gewicht door Ripple’s recente juridische successen tegen de SEC, wat het vertrouwen onder investeerders verder lijkt te versterken.

Handel €10.000 gratis en krijg €10 bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins