Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple CEO geeft zijn mening over de prachtige mijlpaal van Bitcoin

Brad Garlinghouse, CEO en medeoprichter van Ripple, heeft zijn mening gedeeld over de prachtige prijs prestaties van de Bitcoin. De marktkapitalisatie van de digitale munt ligt nu namelijk boven de $1 biljoen.


Een geweldige prestatie van Bitcoin

In zijn laatste tweet beweerde Garlinghouse dat het bereiken van 1 biljoen marktkapitalisatie een “verbazingwekkende” mijlpaal is voor Bitcoin (BTC). Ook vertelt hij niet verrast te zijn.

De CEO van Ripple schrijft dat het vooral opmerkelijk is hoe snel de Bitcoin marktkapitalisatie de $1 biljoen heeft doorbroken. De munt bestaat namelijk pas iets langer dan 10 jaar. Garlinghouse zegt nog optimistischer te zijn over de kansen van het digitale goud voor de komende 10 jaar.


Hoe gaat het met Ripple?

Morgen is een spannende dag voor Ripple zelf. Dan vind namelijk de eerste rechtszitting plaats in het proces tegen de SEC. Wat we nu weten is dat de Amerikaanse waakhond en het crypto bedrijf er nog niet in geslaagd zijn om de rechtszaak te schikken. Ook is gebleken dat de SEC zijn aanklacht op het laatste moment flink heeft aangepast. Ripple wordt er nu namelijk van beschuldigd de XRP prijs te hebben gemanipuleerd. Deze aanklacht komt bovenop het aanbieden van illegale securities.

Ripple geeft echter aan dat de SEC volledig verkeerd zit en dat ze verwachten de rechtszaak te winnen. Ondanks dat de eerste zitting plaatsvind op 22 februari kan het nog een lange tijd duren voordat er een uitspraak of schikking zal worden aangenomen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten