Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple CEO staat open voor schikking met SEC, maar onder één voorwaarde

De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, wil een “constructieve weg vooruit” vinden met de SEC, zo vertelde hij tijdens een interview.


Tijdens zijn interview van 24 september met Fox Business zei Ripple CEO Brad Garlinghouse dat Ripple bereid is om te schikken met de SEC, maar alleen als er absolute zekerheid is:

Voor zover we een constructieve weg vooruit kunnen vinden met de SEC, willen we die natuurlijk vinden. Er is voor nu echter geen scenario waarin we gaan schikken. Tenzij er absolute zekerheid is over wat Ripple is. We moeten duidelijkheid hebben.

Ripple is vastbesloten om de de rechter voor te lichten over het nut van Ripple.

We hebben een duidelijke visie over hoe Ripple een extreem krachtig hulpmiddel kan zijn. Er zijn veel andere mensen in de crypto-gemeenschap en de Ripple-gemeenschap die geweldige dingen doen met Ripple.

Garlinghouse benadrukte dat de Ripple Ledger een gedecentraliseerde open-source technologie is die al bestond voor de oprichting van het bedrijf. Hij vergeleek de inheemse cryptocurrency met olie en goud.


Er is een gebrek aan duidelijke regelgeving

De dubbelzinnige uitspraken van de SEC over Ethereum tonen volgens Garlinghouse het gebrek aan duidelijkheid in de regelgeving. Hij beweert dat het agentschap is teruggekomen op de effectenstatus van de cryptocurrency.

Ik denk dat er een gebrek aan duidelijkheid is geweest en nog steeds is.

Over mogelijke belangenverstrengeling gesproken, Garlinghouse zei dat de timing van de rechtszaak verdacht was:

Ik krijg deze vraag vaak… De timing is klote. Het ziet er niet goed uit.

Hoewel hij het gebrek aan duidelijkheid betreurt, is de Ripple-baas het niet eens met het idee dat crypto als het “Wilde Westen” is. Hij beweert dat de industrie al gereguleerd is:

Crypto is gereguleerd. De SEC wil hier misschien meer macht over.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten