Ripple, xrp, coin
Ripple

Ripple community probeert Skype XRP betalingen te laten implementeren

De community achter Ripple probeert Skype over te halen om XRP te implementeren. Weten hoe Skype heeft gereageerd? Lees verder.

 

Gaat Skype microbetalingen uit laten voeren met XRP?

Ripple heeft een enorme community die met groot enthousiasme XRP promoten. Het zogenaamde XRP-leger heeft een nieuwe missie: Dat skype via een XRP TipBot microbetalingen implementeert. De XRP community vertelt Skype dat het tijdperk van microbetalingen is aangebroken. Onder leiding van een developer genaamd David doet de Ripple community een verzoek aan Skype.

“Mijn idee is om micropayments in Skype te implementeren. Laat ons SkypeCredits kopen met de XRPTipBot en laat ons toe om microbetalingen via de Skype-chat te verzenden.”

Skype heeft al gereageerd op de aanvraag en de reactie was veelbelovend. Ook zegt de video gigant al bezig te zijn met het onderzoeken van blockchain oplossingen.

“Hoi. Bedankt voor het delen van dit idee! Microbetalingen in Cryptocurrency klinken cool. Net als elk ander toonaangevend technologie bedrijf, test Microsoft reeds blockchain. Hoewel ik geen informatie heb over de acceptatie van cryptocurrency voor Skype of een ander MS-product, vraag ik jullie dit idee vast te houden. Ik zal het met onze teams delen.” – Skype


Steeds meer bedrijven houden zich bezig met crypto

Het is natuurlijk helemaal geen gek idee dat Skype de intergratie van cryptocurrencies en blockchain overweegt. Steeds meer bedrijven en sociale media kanalen doen het ook. Telegram is bijvoorbeeld een goed werkend voorbeeld en ook Facebook lijkt bezig te zijn met het implementeren van haar eigen cryptocurrency.

Of er een samenwerking inzit voor Ripple is nog niet zeker, maar wij houden jullie zeker op de hoogte van de ontwikkelingen tussen Skype en XRP.


Wil je mee discussiëren over crypto nieuws, of wil je professionele analyses van de crypto markt? Join dan ons Telegram kanaal @newsbit_crypto.