Ripple community Sarcastisch: Verkoop nóg meer XRP tokens!

De XRP community is overgegaan van ernstige verzoeken tegen het stoppen van de dumps, tot sarcastische uitlatingen tegen het bedrijf. De community is boos omdat Ripple enorme hoeveelheden XRP blijft dumpen.

Eerder zagen we nog een petitie die tegen het dumpen van XRP tokens was. Echter, een paar dagen geleden lijkt de community een andere weg in te slaan, namelijk één van sarcastische aard. Er is een petitie gelanceerd met de titel: “Ripple moet de” Dumping van XRP tokens verhogen “. Deze sarcastische petitie heeft al meer dan 200 handtekeningen gekregen.


De sarcastische petitie:

De petitie met de titel: “Unleash the Utility!” start met de sarcastische zin: “Dit is een race naar massale acceptatie. XRP is een hulpmiddel dat veel van ’s werelds problemen kan oplossen. “

In de petitie wordt geschreven dat XRP tokens geen goed doet in de wallets van zijn investeerders en stelt daarom voor dat Ripple nog veel meer XRP tokens dumpt. Het sarcasme gaat onverminderd door:

“Zorg ervoor dat de beste digitale munt ooit gemaakt in de handen van de mensen terecht komt. Het is moeilijk voor beleggers te begrijpen voor mensen die in inferieure activa investeren. Maar omdat Bitcoin niks doet moeten er spelletjes gespeeld worden met het aanbod. XRP is waardevol omdat het gebruikt wordt. Hoe meer aanbod, hoe waardevoller het wordt.”

De sarcastische petitie gebruikt ironisch genoeg opmerkingen van de CEO van Ripple, genaamd Brad Garlinghouse. Hij tweette op 28 augustus namelijk het volgende:

“De XRP verkoop gaat over het helpen uitbreiden van de nuttigheid van de XRP token. De realiteit is dat we onze verkoop hebben verlaagd en sindsdien is de inflatie van het circulerende aanbod van XRP lager dan die van BTC en ETH.”

De maker van de petitie, met de naam “Jungle Inc”, eindigt met een roep om meer te verkopen en schrijft: “Je moet doen wat goed is voor de wereld.”


Er zit een serieus probleem achter al het sarcasme

De petitie is niet alleen maar voor de grap gestart. Het initiatief weerspiegelt een grote frustratie onder de XRP community. Zo schrijven XRP fans dat de CEO tokens blijft dumpen en dat het management de community niet serieus neemt.

De echte petitie, waarvan de bovenstaande sarcastische petitie een soort komische variant van is, werd een tijdje geleden gestart door een Twitter beroemdheid genaamd Bitlord. Hij startte een maand geleden met een petitie genaamd: “Stop the Ripple dumping”. Deze petitie heeft al meer dan 3200 handtekeningen verzameld.

Vooralsnog lijkt het Ripple bestuur niet te luisteren naar de gemeenschap. In de meest recente kwartaalrapporten blijkt dat het bedrijf consequent enorme hoeveelheden XRP tokens verkoopt om zijn investeringen te financieren.


[Tijdelijk aanbod]: Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)