ripple, xrp
Persbericht

Ripple Koers Verwachting Nav Influx 400 Mln Nieuwe XRP Tokens – Kan Ripple 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De Ripple koers is gedaald nadat Ripple investeerders verraste met een 400 miljoen token unlock vanuit zijn escrow accounts. Hoewel deze grote influx van XRP tokens niet aangekondigd werd, is de transactie wel onderschept door whale wallet tracker WhaleAlert.

Leden van de XRP community zijn erg verward over de vrijgave van 400 miljoen nieuwe tokens, met een waarde van bijna € 200 miljoen. Wat gaat de Ripple koers doen na deze ontwikkeling?

Kan Ripple 1 Euro Worden Na Token Unlock 400 Miljoen XRP?

De Ripple koers lag op zondag nog rond de $0,55 maar is na de token unlock onderuitgezakt. Op maandag is XRP verder gedaald richting de $0,53, dit wijst op een daling van bijna -2% in de afgelopen 24 uur en -4,5% in de afgelopen 7 dagen.

Vandaag dreigt de Ripple koers onder zijn 30-daagse moving average (geel) te zakken, waardoor de altcoin blootgesteld kan worden aan de $0,50. XRP heeft sinds oktober 2023 nog geen candle gesloten onder dit niveau, maar met 400 miljoen nieuwe XRP tokens zou dit mogelijk zijn.

De Relative Strength Index (RSI) van Ripple is na een sterke stijging boven de 60 nu onder de 50 gezakt, waardoor de token momenteel wordt beschouwd als licht ondergewaardeerd.

Het twitteraccount WhaleAlert (@whale_alert) deelde op zondag dat Ripple 400 miljoen XRP heeft vrijgegeven. Dit zorgt voor veel verwarring onder leden van de XRP Army.

Ripple heeft zelf geen verklaring of aankondiging gegeven van de token unlock, waardoor er wild gespeculeerd wordt onder investeerders, die vertrouwen in XRP beginnen te verliezen. De XRP Army wacht nu op een verklaring van Ripple, zodat het vertrouwen in de altcoin hersteld kan worden.

Naast deze onzekerheid, heeft het bedrijf nog een rechtszaak lopen met de Securities and Exchange Commission (SEC), waarvan in april de volgende zitting zal zijn.

In het geval dat Ripple deze rechtszaak goed af weet te sluiten en het vertrouwen van zijn community na deze token unlock weet te herstellen, kan Ripple weer stijgen. Maar hoe langer er gebrek is aan antwoorden, hoe meer bearish de Ripple koers verwachting wordt.

Veelbelovende Crypto Alternatieven voor Ripple Na Onverwachte Influx

Terwijl de XRP Army wacht op antwoorden van Ripple over de token unlock, zijn andere investeerders gaan kijken naar alternatieven voor XRP. Zo zijn er veel interessante cryptomunten die binnenkort veel waard kunnen worden, maar bij de meesten nog niet op de radar zijn verschenen.

In deze sectie van het artikel kijken we naar een aantal kleine crypto’s met potentie om veel te stijgen. Deze cryptomunten zijn nog voor een lage prijs te koop, maar kunnen binnenkort exploderen als gevolg van de stijgende Ethereum koers.

FrogWifHat (FWH) – Nieuwe Meme Coin Hype Vandaag Gelanceerd

Frog Wif Hat is de nieuwe meme coin met die naadloos past in het rijtje van Shiba Inu, Doge, DogWifHat en Pepe. Deze cryptomunt is namelijk het volgende veelbelovende project dat meelift op de hype rondom honden, kikkers en ‘wifhat’ meme coins, waar traders enorm geïnteresseerd in zijn. Het thema van FrogWifHat centreert zich namelijk rondom een Franse kikker die bereid is om iedereen te slaan met zijn ‘baguette’.

De token van FrogWifHat (FWH token), is vandaag gelanceerd via een ‘fair launch’ op de de Ethereum blockchain. In de tweede fase roadmap staat echter wel vermeld dat de token ook gelanceerd gaat worden op de Solana blockchain. De transactiekosten op Solana liggen een stuk lager, waardoor de token vele geschikter is om actief te traden.

Op de website van Frog Wif Hat wordt meermaals duidelijk dat het project het succes van DogWifHat wil evenaren, dan wel niet verbeteren. Dit betekent dat de FWH token moet groeien tot een marktkapitalisatie van maar liefst $374 miljoen. Momenteel bedraagt de marktkapitalisatie iets minder dan $1 miljoen, waardoor je een mogelijk rendement tegemoet gaat van x374. 

Neem snel een kijkje op de website van deze unieke meme coin die de sector op zijn grondvesten zal laten schudden. Wees een van de eerste investeerders en wacht rustig af hoe Frog Wif Hat de meme sector gaat overnemen.

Nu naar Frog Wif Hat

Green Bitcoin (GBTC) – Verdien Beloningen met Bitcoin Koersvoorspellingen

Green Bitcoin ook een zeer geschikt alternatief voor Ripple. Dit project combineert namelijk het beste van de Bitcoin en Ethereum blockchain. De token van Green Bitcoin (GBTC) opereert namelijk op het duurzame Ethereum netwerk. Dit netwerk gebruikt een Proof-of-Stake mechanisme in plaats van het vervuilende Proof-of-Work mechanisme van Bitcoin.

Tegelijkertijd profiteert Green Bitcoin wel van de hype en het bullish sentiment omtrent Bitcoin. Hiervoor heeft het project een ‘Gamified Staking Model’ ontwikkeld. Op het platform kun je namelijk voorspellingen opstellen over de Bitcoin koers en daarmee mooie beloningen verdienen. Hierdoor kun je op een vermakelijke manier extra profiteren van een stijgende Bitcoin koers.

De beloningen kun je vervolgens gebruiken om te staken tegen een zeer aantrekkelijke APY. Zo kun je dus een passief inkomen genereren dat steeds sneller oploopt door extra beloningen aan de staking pool toe te voegen.

De GBTC token is momenteel te koop via een exclusieve presale. Hier kun je de tokens aanschaffen tegen een vaste lage prijs, voordat ze bij een exchange worden gelist. Momenteel bevindt de presale zich nog in een van de eerste fases, waar de token te koop zijn voor $0,492 per stuk. Inmiddels is er al $1,1 miljoen opgehaald en zal de presale binnenkort de volgende fase ingaan. Bij de volgende fase zal de prijs per token licht worden verhoogd, dus het is raadzaam om snel te handelen.

Nu naar Green Bitcoin

Smog (SMOG) – Meest Veelbelovende Nieuwe Solana Meme Coin

Smog (SMOG) is momenteel een van de nieuwste cryptomunten en heeft potentie om veel waard te worden. De meme coin bereidt zich voor op een grandioze airdrop en investeerders kunnen niet wachten om ook mee te doen met de airdrop campagne.

Door SMOG tokens te kopen en vast te houden, kom je al in aanmerking voor de aankomende airdrop. Vervolgens kun je nog extra airdrop punten verdienen waarmee je plekken kunt stijgen op een ranglijst. Hiermee vergroot je vervolgens je deel van de airdrop. Je kunt airdrop punten verdienen door SMOG te kopen via de website en te staken, waarvoor je ook nog eens extra tokens verdient.

Een andere manier om airdrop punten te verdienen is door ‘quests’ te voltooien op Zealy. Denk bij deze quests aan het bezoeken van het project op websites zoals CoinMarketCap, het delen en liken van berichten en het maken van originele Smog memes.

Je kunt SMOG kopen via de gedecentraliseerde exchange Jupiter en de officiële website van Smog. De token is enkele weken geleden gelanceerd en zit momenteel nog steeds in de lift. Smog heeft potentie om de komende tijd nog verder te stijgen dankzij zijn grote airdrops en marketingbudget.

Door te investeren in Smog kun je meedoen aan de grootste crypto airdrop op Solana en kun je meeliften met de stijgende koers van de meme coin. Met zijn interacties met andere meme coins, waaronder BONK en WIF, heeft Smog veel potentie om viraal te gaan.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Nieuwe Meme Coin met Succesvol Verleden

Een andere succesvolle meme coin met een succesvol verleden is Sponge V2 (SPONGE), de opvolger van Sponge V1, die vorig jaar zo veel als 100 keer steeg in waarde. De nieuwe variant van Sponge is groter, beter en heeft meer utility dan zijn voorganger.

Sponge V2 kan gebruikt worden voor aantrekkelijke staking rewards. Zo ontvang je een APY (jaarlijks rendement) van minimaal 40%, wat momenteel op 187% ligt. Als je bijvoorbeeld 1.000.000 SPONGE koopt, heb je over een jaar 2,87 miljoen SPONGE als de APY hetzelfde zou blijven. De staking rewards worden dagelijks uitbetaald, terwijl je ook kunt meeliften op de stijgende koers van SPONGE.

Het staken van Sponge V2 heeft grote voordelen op dit moment, omdat het project binnenkort zijn nieuwe Play-to-Earn game zal lanceren. Na de komst van deze game, zou de vraag naar SPONGE sterk kunnen toenemen, wat nog verder versterkt kan worden als het project viraal zal gaan.

Je kunt Sponge V2 kopen via de officiële website, waar je de token ook kunt staken voor passieve beloningen. Daarnaast is het ook mogelijk om Sponge V2 te traden via Polygon om te profiteren van lagere transactiekosten.

Nadat Sponge zijn Play-to-Earn game lanceert, kan de waarde van SPONGE sterk toenemen. Je kunt de token vanaf dat moment gebruiken als inzet om nog meer tokens te verdienen gebaseerd op jouw prestatie in het spel. 

Nu naar Sponge V2

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Mine Bitcoin via Unieke Staking Pool

Terwijl Ripple zo tussendoor 400 miljoen nieuwe tokens in de markt pumpt, is dit iets wat nooit zou kunnen gebeuren voor Bitcoin. BTC kan alleen worden vrijgespeeld door te minen, iets wat met de nieuwe Bitcoin Minetrix (BTCMTX) toegankelijker en eenvoudiger dan ooit kan worden.

Bitcoin Minetrix biedt een nieuwe en bijzondere manier van minen. Door de native token (BTCMTX) te staken, verdien je passief cloud mining credits (en extra BTCMTX). Met deze credits kun je BTC minen via de cloud en maak je de Bitcoin blockchain veiliger en efficiënter.

Dit hele proces van staken tot het claimen van BTC, loopt via het handige dashboard van Bitcoin Minetrix. Dit betekent dat je geen technische kennis nodig hebt en ook niet hoeft te investeren in dure hardware en hoge energiekosten.

BTCMTX is een gloednieuwe cryptomunt die nog in de presale verkrijgbaar is voor een lage prijs van $0,0137 per stuk. Maar wanneer de presale zijn hard cap van $15 miljoen bereikt, zal de presale eindigen en de token gelanceerd worden op exchanges.

Met een investering in BTCMTX, kun je inzetten op de token zelf en op bitcoin. Om deze reden kan de token na zijn lancering ondergewaardeerd zijn en mogelijk wel x10 gaan. Bitcoin Minetrix kan het beste staking platform van 2024 worden.

Nu naar Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.