lotus emira
NFT, Ripple

Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus

Ripple gaat samenwerken met de Engelse autofabrikant Lotus. De bedrijven gaan samen NFT’s uitgeven op de XRP Ledger.

Lotus kiest voor Ripple

Het blockchain bedrijf Ripple heeft aangekondigd dat het met de sportwagenfabrikant Lotus gaat samenwerken om NFT’s voor auto’s op de XRP Ledger te plaatsen.

“We zijn verheugd om samen te werken met @lotuscars om automotive NFT’s naar de XRPL te brengen”. Zo zei Ripple in een verklaring.

De samenwerking werd vorige week voor het eerst aangekondigd door Lotus. De autofabrikant schreef toen dat ze samen zouden gaan werken met Ripple en NFT Pro. NFT Pro is een bedrijf die onder het Ripple Creators Fund valt. Volgens Lotus zal Ripple technische ondersteuning bieden via zijn goedkope, snelle en koolstofneutrale XRP Ledger.

Wat houden Lotus NFT’s in?

De NFT’s zullen een product zijn van de ‘Lotus Advanced Performance-eenheid’, een afdeling van het autobedrijf, dat eerder dit jaar werd opgericht. Elke NFT die uitgegeven wordt door de autofabrikant zal door Lotus ontworpen worden en zal eer bewijzen aan legendarische prestaties van het automerk. Volgens Lotus zullen de NFT’s echte Lotus fans prachtige voordelen kunnen bieden.

“Lotus heeft altijd te maken gehad met baanbrekende innovatie, en het op deze manier betreden van de Web3-ruimte, met een echt klantgericht NFT-programma, is daar een ander uitstekend voorbeeld van. Door samen te werken met NFT PRO, een echt expert op dit gebied, kunnen we gegarandeerd onvergetelijke content leveren voor een nieuwe digitale gemeenschap van Lotus-fans”, zo vertelt Simon Lane, directeur van Lotus Advanced Performance in de aankondiging.

Christian Ferri, CEO van NFT PRO zei het volgende over de samenwerking met Lotus:

“Het is een voorrecht om samen te werken met zo’n iconisch Brits automerk en om het Lotus Advanced Performance-team te helpen contact te maken met een nieuwe generatie fans. Deze aankondiging is slechts het begin van deze samenwerking.”

Ripple nieuws

Twee reden waarom Ripple (XRP) gigantisch gaat stijgen
Is de juridische strijd tussen Ripple en de SEC voorbij?
Gedurfde Prognose van Analisten: XRP Prijs Kan Stijgen tot $50 in 2024
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist voorspelt: XRP klaar voor explosieve groei van 61.000% in aankomende Bullrun
Analist voorspelt gigantische koersexplosie voor deze crypto
Deze 3 crypto’s kunnen in December flink gaan dalen