NFT Nieuws, Ripple Nieuws

NFT Nieuws, Ripple Nieuws

Ripple kondigt samenwerking aan met autofabrikant Lotus

Ripple gaat samenwerken met de Engelse autofabrikant Lotus. De bedrijven gaan samen NFT’s uitgeven op de XRP Ledger.

Lotus kiest voor Ripple

Het blockchain bedrijf Ripple heeft aangekondigd dat het met de sportwagenfabrikant Lotus gaat samenwerken om NFT’s voor auto’s op de XRP Ledger te plaatsen.

“We zijn verheugd om samen te werken met @lotuscars om automotive NFT’s naar de XRPL te brengen”. Zo zei Ripple in een verklaring.

De samenwerking werd vorige week voor het eerst aangekondigd door Lotus. De autofabrikant schreef toen dat ze samen zouden gaan werken met Ripple en NFT Pro. NFT Pro is een bedrijf die onder het Ripple Creators Fund valt. Volgens Lotus zal Ripple technische ondersteuning bieden via zijn goedkope, snelle en koolstofneutrale XRP Ledger.

Wat houden Lotus NFT’s in?

De NFT’s zullen een product zijn van de ‘Lotus Advanced Performance-eenheid’, een afdeling van het autobedrijf, dat eerder dit jaar werd opgericht. Elke NFT die uitgegeven wordt door de autofabrikant zal door Lotus ontworpen worden en zal eer bewijzen aan legendarische prestaties van het automerk. Volgens Lotus zullen de NFT’s echte Lotus fans prachtige voordelen kunnen bieden.

“Lotus heeft altijd te maken gehad met baanbrekende innovatie, en het op deze manier betreden van de Web3-ruimte, met een echt klantgericht NFT-programma, is daar een ander uitstekend voorbeeld van. Door samen te werken met NFT PRO, een echt expert op dit gebied, kunnen we gegarandeerd onvergetelijke content leveren voor een nieuwe digitale gemeenschap van Lotus-fans”, zo vertelt Simon Lane, directeur van Lotus Advanced Performance in de aankondiging.

Christian Ferri, CEO van NFT PRO zei het volgende over de samenwerking met Lotus:

“Het is een voorrecht om samen te werken met zo’n iconisch Brits automerk en om het Lotus Advanced Performance-team te helpen contact te maken met een nieuwe generatie fans. Deze aankondiging is slechts het begin van deze samenwerking.”

Ripple nieuws

Ripple verzoekt om authenticatie van cruciale video’s, SEC weigert toestemming Ripple verzoekt om authenticatie van cruciale video’s, SEC weigert toestemming
Colombia schakelt Ripple Labs in om grondaktes op de Blockchain te zetten Colombia schakelt Ripple Labs in om grondaktes op de Blockchain te zetten
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten