Ripple, xrp
Ripple

Ripple prijsvoorspelling: XRP op weg naar $0,90

De XRP-prijs blijft ondanks de slechte Amerikaanse inflatie gegevens goed presteren. Nu de cryptomarkt langzaam bullish lijkt te worden lijkt Ripple op weg naar een flinke prijsstijging.

XRP lijkt klaar voor koersstijging naar $0,90

De XRP koers is in de afgelopen 24 uur met bijna 10 procent gestegen, waardoor één token nu 0,50 dollar kost. Deze koersstijging vond enkele uren nadat de Amerikaanse inflatie gegevens gepubliceerd werden. Opvallend is dat de cryptomarkt steeg, ondanks de CPI hoger uitviel dan verwacht. Als deze bullish trend zich voortzet, kunnen beleggers een nieuwe grote XRP prijsstijging verwachten.

Deze stap zou de altcoin in staat stellen om de hindernis van $0,561 tot $0,596 opnieuw te testen, wat sinds januari 2022 een belangrijk niveau is.

Het omdraaien van dit weerstandsniveau in een ondersteuningsniveau zal een belangrijke ontwikkeling zijn voor de XRP-prijs. Hierdoor zou de Ripple prijs zelfs met 52 procent kunnen stijgen om een hoogtepunt van 0,914 dollar te bereiken. Zeker als er meer goed nieuws over de rechtszaak van Ripple Labs tegen de SEC naar buiten komt zou deze prijsstijging op korte termijn kunnen plaatsvinden.

XRP koers 14 okt
XRP koers 1 dag per candle – Bron: Tradingview

Hoewel alles er op dit moment vrij positief uit ziet voor de XRP-prijs, kan de prijsstijging worden afgewezen rond het weerstandsniveau van $0,561 tot $0,596. Een dergelijke afwijzing kan de positiviteit onderdrukken en ervoor zorgen dat de prijs zal corrigeren. Als dit gebeurd lijkt de kans vrij groot dat de XRP koers zal dalen tot het ondersteuningsniveau op $0,464.

Ripple nieuws

4 redenen waarom de Ripple (XRP) koers binnenkort zal stijgen
Ripple CLO: Dit zijn belangrijke deadlines in de SEC vs. Ripple rechtszaak
Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving