Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple reageert fel op ‘ongehoorde’ eis van SEC

Ripple, het bedrijf achter de XRP-token, reageerde erg fel op de oproep van de SEC om haar reactie op amici-motie met betrekking tot de Daubert-motie te bezegelen.

SEC’s verzoek om informatie over experts te verzegelen

Na een verzoek om informatie over experts te verzegelen, heeft de SEC laten weten dat de verzegeling moet worden uitgebreid tot drie andere experts. De commissie wil dat hun namen en bijbehorende informatie geheim blijven. Daarnaast willen ze ook dat de inhoud van hun rapporten geheim blijft. Dit geldt totdat de motie rond de eerste deskundige is opgelost.

Ripple verklaarde dat het punt van de Daubert-motie er is om de betrouwbaarheid en toelaatbaarheid van een deskundigenrapport in twijfel te trekken. Het verzoek van de SEC betekent in feite dat de hele motie voor de vier experts moet worden ingediend. Ripple bekritiseerde de stappen van de SEC. Daarnaast zei Ripple dat het tegen de publieke rechten ingaat om toegang te krijgen tot inhoudelijk materiaal.

De poging van de SEC om kritiek op haar expertadviezen te onderdrukken is bijzonder schokkend. Aangezien geen van de deskundigenrapporten van de SEC vertrouwelijke informatie van de SEC zal bevatten. De enige vertrouwelijke informatie is de interne informatie over derden en Ripple zelf.

SEC’s niet-ondersteunde pogingen

Het Ripple-team beschreef de acties van de SEC als ‘schokkend’ en ‘niet ondersteund’. De pogingen van de commissie om identiteiten en meningen te beschermen tegen publieke controle worden niet ondersteund door enig bewijs. Vorige maand informeerde de SEC de rechtbank om een ​​amicus-antwoord in te dienen. Ripple eiste dat het antwoord openbaar zou worden gemaakt.

De rechtbank heeft de SEC echter bevolen om in haar zaak aan te geven waarom de notulen moeten worden verzegeld. Bovendien vroeg de rechtbank de SEC om haar standpunt voor 14 juli kenbaar te maken.

Ripple nieuws

Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta Goldman Sachs, Wells Fargo en HSBC classificeren XRP als digitale valuta
Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten